Monster Abra A7 v13.2 için RAM önerisi

Skytte08

Yoctopat
Daha fazla  
Selamlar, aşağıdaki bellek özelliklerindeki laptopa RAM yükseltmesi yapmak istiyorum. Anlık olarak, iki soket 2x8 GB 3200 MHz RAM'e sahibim. Bunları 2x16 GB 3200 MHz yapmam genel olarak bir performans artısı sağlar mı? Eğer sağlarsa ne tür öneriler yapabilirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Not : Ekteki RAM'den 2 adet alıp laptoptaki RAM'leri değiştirmeyi düşünüyorum.
Kingston ValueRAM 16GB 3200MHz DDR4

Dosya Ekleri

• cpuz1.png
    cpuz1.png
    17,5 KB · Görüntüleme: 29
  • cpuz2.png
    cpuz2.png
    20,2 KB · Görüntüleme: 27
  • cpuz3.png
    cpuz3.png
    20,2 KB · Görüntüleme: 27
Selamlar, aşağıdaki bellek özelliklerindeki laptopa RAM yükseltmesi yapmak istiyorum. Anlık olarak, iki soket 2x8 GB 3200 MHz RAM'e sahibim. Bunları 2x16 GB 3200 MHz yapmam genel olarak bir performans artısı sağlar mı? Eğer sağlarsa ne tür öneriler yapabilirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Not : Ekteki RAM'den 2 adet alıp laptoptaki RAM'leri değiştirmeyi düşünüyorum.
Kingston ValueRAM 16GB 3200MHz DDR4

Buradaki Bigboy Monsterin RAM tedarikçilerinden biri tahminen içindeki RAM'de Bigboy.

32 GB performans artışı sağlamaz o cihazda RAM yetersizliğinden laglar droplar varsa onlar gider. Mesela BF 2042'de 16 GB RAM çabuk şişer performans düşer fps'in pek artacağını sanmam.

Buradaki Bigboy Monsterin RAM tedarikçilerinden biri tahminen içindeki RAM'de Bigboy.

32 GB performans artışı sağlamaz o cihazda RAM yetersizliğinden laglar droplar varsa onlar gider. Mesela BF 2042'de 16 GB RAM çabuk şişer performans düşer fps'in pek artacağını sanmam.
Çok teşekkürler, asıl hedefim şu tarayıcıda çok fazla sekme açıkken çalışırken vs bellek kullanmı %70leri vs. buluyor. Isınma problemi + fanlar sebebiyle ses sorunu oluyor. O sebeple yükseltme yapmayı düşünüyorum. Günde aktif olarak 10 saate yakın pc başındayım işler için vs. sıkıntı yaratabiliyor yoksa lag donma vs. çok yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı