Sistem fena değil fiyatına göre. Clevo kasa çok ısınır ses yapar diyorlar. Çok kararsız kaldım. RDR2, Valorant, Warzone tarzı oyunlar oynuyorum. 35 bin liraya kadar da çıkacağım. O parayı verdikten sonra 3060 almayayım 4060 olsun diyorum. Laptop yerine kasa toplasam çok daha iyi sistem dizeceğim ama gel gör ki yer yok.
Bu tufu kaçırdım. Uyuyakalmışım sipariş ekranında. 27.599’a 16 gb ram olanıydı bi de. Şimdi belki iner diye bekliyorum bir hafta kadar.Sana bu bilgisayarı al demem ama bu kasa Tongfang kasa.
Bu modeli önerebilirim arkadaşlara da sorun çoğu begenicektir.Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sizin için laptop bir ihtiyaç o zaman hiç aklınıza takılmasın kasa mı alsaydım diye. Taşımanız gerekiyorsa başka seçeneğiniz yok zaten doğru düzgün.Hocam 8 senedir aileden ayrı yaşıyorum. 1 hafta sonra ailemin yanına gideceğim. İstanbul’daki düzeni evi bozmayacağım. Sadece valizle gideceğim. 6 aylığına da masaüstünü götürmek istemiyorum. Malum artık onlarla yaşamadığım için odanın biri bir ton çeyiz, beyaz eşya dolu. Götürsem bile yer yok. Tabi ailemle yaşayacağım süre zarfında da iş gereği sürekli yurt dışına gidip geleceğimden dolayı mecburen laptop almak durumundayım.![]()
Hocam max 4gb ekran kartı var o modellerde de. En az 6 olsa tadından yenmez.Sizin için laptop bir ihtiyaç o zaman hiç aklınıza takılmasın kasa mı alsaydım diye. Taşımanız gerekiyorsa başka seçeneğiniz yok zaten doğru düzgün.
Size iki önerim var.
1- 15,6 inç cidden çok az. Bana 17.3 inç anca yetiyor cidden büyük avantaj sağlıyor büyük ekran. Abra A7 modellere bakmanızı öneririm.
2- Clevo kasa almayın. Bende A7 v12.2.2 var ek klavye bağlamadan doğru düzgün kullanılmıyor laptop klavyesi sıcaktan yandığından dolayı. Buna dikkat etmekte fayda var.
Bu TUF'u kaçırdım. Uyuyakalmışım sipariş ekranında. 27.599'a 16 GB RAM olanıydı bir de. Şimdi belki iner diye bekliyorum bir hafta kadar.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.