Adam laptop almak istiyor masaüstü isteseydi söylerdi zaten.3200 TL ye GTX 950M mi ? Kesinlilikle para israfı diyebilirim. Bu paraya bu bilgisayarın 3 katı gücünde skylake bir bilgisayar toplayabilirsiniz.
Evet istiyor olabilir ama kesin birşey göremiyorum ve farkındaysan düşünüyorum demiş arkadaş. GTX 950M onu en fazla 1.5 2 yıl götürecektir. Ama aynı paraya 3 katı gücünde sistem toplayabilecekken neden GTX 950M alsın ki ?Adam laptop almak istiyor masaüstü isteseydi söylerdi zaten.
O fiyata monster kalitesinde ve aynı özelliklerde laptop yok piyasada, kesinlikle şüphesiz alabilirsin arkadaşım 5 yıldır monster kullanıyor 1 sorunu çıkmadı.
Aralarında pek fazla fark olmayan mı ? Bu dediğinize sadece gülerim. GTX 950M ile GTX 970 e arkadaşımız aralarında pek fazla fark yok diyor arkadaşımız. Evet 3200 TL verip GTX 950M alır arkadaşımız Ama ağır grafikli oyunları 1080p de ultra ayarlarda oynatmada sıkıntı çeker. Ama aynı parayı verip GTX 970 alabilecekken ve rahat rahat ultra ayarlarda oyun oynayacakken sizin GTX 950M önermenize şaşıyorum doğrusu.@Eray Çelik merhaba öncelikle, söylediklerinize yanlış demiyorum çünkü bu sizin düşünceniz. Ama yanlış ve belirsiz bilgiler ile insanları aklını doldurursanız tepki gösteririm. Nasıl olurda aralarında pek Fazla fark olmayan bir pc için 3 kat daha güçlüdür diyebiliyorsunuz. Ayrıca burası laptop bölümü değilmi? Neden laptop hakkından düşüncelerimizi öğrenmek isteyen arkadaşa masa üstü bilgisayar öneriyorsunuz. Neyse pekte abartılacak bir konu değil ama belirsiz bilgiler ile süreler vermek yanlış. İyi sosyaller.
Kardeşim Boşuna uğraşma bu adamla laftan sözden anladığı yok kendini yormuş olursun.@Eray Çelik
Sana söyleyecek laf bulamıyorum. Sana yukarıda o kadar konuyu anlattık neden anlamak istemiyorsun. Burası Laptop bölümü, sen kalkıp halen burada masaüstü öneriyorsun. Konu burada laptop iyimi değil ise başka öneriniz varmı. Bizde kendi düşüncelerimizi belirtik, ankette oy kullandık. Sende oyunu kullan ve kullanıcının kararına saygı duy.
Yav siz çok zekisiniz maşallah. Bence siz anlamak istemiyorsunuz. Sizinle uğraşılmaya değmez.@Eray Çelik
Sana söyleyecek laf bulamıyorum. Sana yukarıda o kadar konuyu anlattık neden anlamak istemiyorsun. Burası Laptop bölümü, sen kalkıp halen burada masaüstü öneriyorsun. Konu burada laptop iyimi değil ise başka öneriniz varmı. Bizde kendi düşüncelerimizi belirtik, ankette oy kullandık. Sende oyunu kullan ve kullanıcının kararına saygı duy.
Sen çok zekisin. Siz gidin 3200 TL kazıklanın. Ben burda adamı daha iyilerine yönlendirmeye çalışırken sizin gibi Monster fanboyları her zaman engeldir.Kardeşim Boşuna uğraşma bu adamla laftan sözden anladığı yok kendini yormuş olursun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.