Monster Abra A7 V7.3.2 VS ASUS ROG GL502VE-DM032

asgard12

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, öncesinde Asus GL502ve-dm032 düşünüyodum fakat 15 inc'in çizimci olduğum için biraz küçük kaldığına karar verdim ve bu modeli tercih ettim.

Bu modelde GTX 1050 4GB var ve SSD yok. Asus'ta ise GTX 1050Ti var ve SSD de var.
Sizce 17 inc daha iyi soğutma, daha iyi bir ekran ve Monster'in 6 ayda bir sunduğu ucretsiz laptop hizmeti bu aciklari kapatir mi? 1050 ile 1050 Ti arasinda FPS anlamında çok büyük farklar var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, öncesinde Asus GL502ve-dm032 düşünüyodum fakat 15 inc'in çizimci olduğum için biraz küçük kaldığına karar verdim ve bu modeli tercih ettim.

Bu modelde GTX 1050 4GB var ve SSD yok. Asus'ta ise GTX 1050Ti var ve SSD de var.
Sizce 17 inc daha iyi soğutma, daha iyi bir ekran ve Monster'in 6 ayda bir sunduğu ucretsiz laptop hizmeti bu aciklari kapatir mi? 1050 ile 1050 Ti arasinda FPS anlamında çok büyük farklar var mıdır?
SSD ve GTX 1050 Tİ büyük bir artı diye düşünüyorum. Asus gayet iyi bir marka ve daha dengeli gözüküyor laptop. Asus olanı tercih etmenizi öneririm.

Ayrıca şu konuya göz atmanızı öneririm.ASUS ROG GL502VE-DM032 nasıldır?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı