Monster Abra v17.1.3 alınır mı?

Bütçe
15000 sadece laptop için
Evet Ideapad Gaming serisi gayet başarılı. Bende bu modeli kullanıyorum:Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 Ryzen 7 5800H 16GB DDR4 RTX 3060 GDDR6 6GB 512GB SSD 15.6" FHD 165Hz FreeDos Notebook | ITOPYA
Yakında incelemesini paylaşacağım Prime95 işlemcisi 78 dereceyi gördü.

Hocam karşılaştırma yapmadan önce ekran kartı watt değerlerine dikkat etmemiz gerekiyor attığınız Ideapad Gaming 3 cihazındaki RTX3060 90W. Yani Max-P değil gücü bir miktar azaltılmış. 115W 3060'lı cihazlarla kıyaslama konusunda doğru sonuç vermeyebilir.

Son düzenleme:
Şarj aleti ile ilgili sürekli sorun var mı diye konu açılıyor ama ben şu zamana kadar sorun yaşayan hatırlamıyorum.
hocam forumda yasayanlar oldugu icin gundemde diye hatırlıyorum.riskli deniyor bazilari yasiyor bazilari yasamiyormus

İyi gibi de bazı yorumlar kötü sıkıntısı yok değil mi?

Sizce o ASUS TUF mu Lenovo Ideapad mi daha iyi?

Hocam bence ASUS TUF daha iyi ama son söz senin.
Hocam menteşeler zamanla esnekligini kaybeder illaki kırılır ona bir şey demem kasa kalitesinin bende iyi olmadıgını biliyorum kapak gövde alüminyum sert kasa plastik sogutma fena değil kötüde değil sınıfına göre iyi günümüz laptopların hepsi plastik benm Grundig eski laptop clevoydu 10 sene kullandım ermeklliye ayırdım statik elektrik vardı.

Oo en sevdigim GTA 5

Oo en sevdigim GTA 5

Hocam GTA 5 ne alaka gönderdiğim oyun Forza Horizon 5 GTA 5 2015 oyunu, güncel oyuncu bilgisiyarına karşı 2015'den kalan oyunun oyun testi yapılması mantıklı değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı