Monster alırken i5 işlemci yeterli mi?

Teknik servisi iyi miymiş hocam sen yanlış duymuş olabilirsin iyi falan değil teknik servisi. Sen 6-7 yıl kullanacağım demişsin onun için dedim 6-7 yıl kullanamazsın makineyı bir dünya para verip makine elinde kalmasında sonra.

Hocam gerçekten beynim yandı şu an. Çoğu kişi ömür boyu bakım garantisi vs verdiği için iyi diyor ama i5'e bile laf atan insanlar da var gerçekten ne yapmalıyım bilmiyorum. 8000 lira verip 2 yıl sonra çöpe mi atayım?
Dediğim gibi aynı fiyata sahip farklı markalara da bakın derim.

Mesela önerdiğiniz var mı?

Screenshot_2020-10-07-22-10-51-376_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Malzeme kalitesi istiyorsan asus ve msi tavsiye ederim.

Screenshot_2020-10-07-22-12-09-831_com.pozitron.hepsiburada.jpg

i5 işlemciler 2 yıla donar diye bir şey yok. İllaki i7 alacağım moduna girmenize gerek yok, internette herkesin dediğine inanmayın.

Oyun için i7 gerekli falan değil. Render işleriyle uğraşıyorsan sisteminde i7 bulundurman gerekli.

Öncelikle Windows 10'u silin. YouTube'da Technopat'ın Windows 10 yükleem videolarını izleyip Windows 10 yükleyin ve OEM lisans alın. Böylece 30 40 liraya bundan kurtulursunuz.
256 GB yeterli gelmeyebilir, sonradan HDD güncellemesi yaparsınız. Windows 10 lisansından gelen parayla istediğiniz herhangi bir şeyi upgradeleyebilirsiniz. 10750H olan modele bakayım, belki yeterli olur.
Bunlar değiştirilemiyormuş☹️

Win 10 kurulu geliyor zaten.

Aynı fiyata o attığım MSI'ı al bence. Benim arkadaşımın 4 yıldır Monster kullandığına bakma servisde ki insanlarla kanki oldu artık ayrıca cihazı dizine koyunca bir süre sonra kapanıyormuş yüksek ısıdan dolayı... Uzun süreli kullanılacak bir marka değil Monster, nedeni ise toplama laptop olması, MSI ve ASUS'un laptoplarının içinde ki parçaların tamamı kendi markası anakart ekran kartı vs. Monster öyle değil ama.

Aynı fiyata o attığım MSI'ı al bence. Benim arkadaşımın 4 yıldır Monster kullandığına bakma servisde ki insanlarla kanki oldu artık ayrıca cihazı dizine koyunca bir süre sonra kapanıyormuş yüksek ısıda.

Benim kullanan arkadaşımda Monster bir daha almam aldırmam demişti. MSI tercih edilebilir bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı