- Makaleler
- 3
Bana 2K çözünürlükte 240 FPS veren bir kart örnek göstermesini isterim o zaman.2K diyecek.
Bana 2K çözünürlükte 240 FPS veren bir kart örnek göstermesini isterim o zaman.2K diyecek.
Ben de 5600 XT kullanıyorum bu monitörle. Kullanmayan arkadaşların yorumlarını ciddiye alıp vazgeçip vazgeçmemek senin kararın.RX 5600 XT'ye 240 Hz monitör alınır mı peki?
Bu gibi internette testler mevcut. Oynadığınız oynularda kaç FPS aldığınızı az çok biliyorsunuzdur.RX 5600 XT'ye 240 Hz monitör alınır mı peki?
Ben de 5600 XT kullanıyorum bu monitörle. Kullanmayan arkadaşların yorumlarını ciddiye alıp vazgeçip vazgeçmemek senin kararın.
Valorant'ta orta ayarlarda 300 400 FPS alabiliyorum ekran kartı yüzde 70 çalışırken. CS:GO'da da tam stabil 240 FPS alamıyorum oyunun yüzünden ama 200'den aşağı görmedim.Böyle daha yetkili gelen biri gelse iyi olur aslında.
FPS oyunları oynuyorum. Her türlü 240 FPS'yi geçiyor. Zaten FPS için düşük ayarlarda kullancağım.
Ne Togg'u adamlar Çin'de herhangi bir merdiven altı üreticisi bulup yaptırıyor sonra da oradan direkt geliyor. Türkiye'de kutusunu bile açmıyorlar direkt satıyorlar Çin'den geldiği gibi. Aliexpress'ten monitör siparişi veriyormuşsun gibi düşün. Monster'ın tüm çevre birimleri böyle. Garantisi bitince elinde patlama ihtimali çok yüksek zaten. O yüzden monitör işinde deneyimli ve kaliteli bir markaya yönel.
www.technopat.net
Yani sentetik testlerde çıkan sonuçlara oyun oynarken kimse dikkat etmeyeceği için göze çarpacak kadar siyah bir iz çıktığını hiç görmedim şu ana kadar. Belki de vardır ama ben göremiyorumdur.Ürünün technopat incelemesinde içi açılmış ve panelinin Samsung LSM270HP10 görülmüş?
Neden asılsız iddialar atıyorsunuz ortaya.![]()
Monster Aryond A27 V1.1 240 Hz Oyuncu Monitörü İncelemesi
Eylül 2020’de satışa çıkarılan Monster’ın ilk oyuncu monitörü Aryond A27 V1.1 modelini test ediyoruz. 27 İnçlik bu kavisli monitör 240 Hz tazeleme hızıwww.technopat.net
Kendi monitörümde de bir miktar ghosting var (iade etmeyi düşünüyorum) ve oyunlarda özellikle karanlık yerlerde sağ sol yaptığım zaman ghosting gözüküyor. Bu monitörde de bariz bir ghosting var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.