Monster aryond A27 alınır mı?

Bu olay TOGG gibi diyosun yani.

Ne TOGG'u adamlar Çin'de herhangi bir merdiven altı üreticisi bulup yaptırıyor sonra da oradan direkt geliyor. Türkiye'de kutusunu bile açmıyorlar direkt satıyorlar Çin'den geldiği gibi. Aliexpress'ten monitör siparişi veriyormuşsun gibi düşün. Monster'ın tüm çevre birimleri böyle. Garantisi bitince elinde patlama ihtimali çok yüksek zaten. O yüzden monitör işinde deneyimli ve kaliteli bir markaya yönel.
 
Uzaklık derken 1 kol mesafesinde duracak. Bir de öğrenciyim ders çalışırken monitörün büyüklüğünden dolayı yer sorunu olur mu?
Monitörün büyüklüğü konusunda yorum yapmayacağım çünkü masayı ve alanı bilemiyorum. Sana kalmış. 1 kol mesafesinde ben sorun yaşamıyorum ama dik oturmam da bir etken.
 

Peki kullanan arkadaşlar bir sorunun olmadığını söyledi. Biri alınır diyor biri alınmaz diyor insanın kafası daha çok karışıyor.
 
Kanıtsız iddia asılsızdır.
 
Peki kullanan arkadaşlar bir sorunun olmadığını söyledi. Biri alınır diyor biri alınmaz diyor insanın kafası daha çok karışıyor.

Bağcılar'da kendi imkanlarıyla monitör üretseler o da ilk kullanımda gözüne iyi gelir bu bir kriter değil. Monitör uzun yılar kullanılacak bir üründür, sana 2 yıl garanti veriyor ama Monster, Gamepower ıvır zıvır markaları alırsın garanti bittikten 2-3 ay sonra bozulma ihtimali yüksek olur (planlı eskitme), AOC, Viewsonic vb. alırsın 5 yıl götürebilir. Kendi fabrikalarında yıllardır monitör üreten firmaya mı güvenirsin yoksa Aliexpress'te satılan mousepad'lere bile kendi markasını vuran markaya mı.

Kanıtsız iddia asılsızdır.

Doğru benim hatam bu monitörler Bursa'daki hayali Monster fabrikasında üretiliyordu. Aksini sen kanıtla bekliyorum.
 
Ben iddiada bulunmadım. O yüzden kanıtlamak zorunda değilim.
 
Peki, o zaman bu fiyat aralığında bir 240 Hz monitör önerin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…