Monster Aryond A27 V1.1 Alınır mı?

Ultracı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.

Monster Aryond A27 V1.1 2200 TL özellikleri nasıl, sizce alınır mı? AOC 24G2U kullanıyorum, renklerinden çok memnunum. Bu monitörde de memnun kalabilir miyim acaba?

Ben kullanıyorum gayet memnunum.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    183 KB · Görüntüleme: 224
Ghosting problemi yaşayanlar var ve malzeme kalitesi pek iyi değil gibi duruyor. 240Hz olması insanları yanıltıyor sadece yoksa ghosting ile aldığınız hızdan da bir şey anlamazsınız ve renkleri de tatmin etmeyecektir.

Renkler IPS Panele yakın mı?

Çok güzel tespit. Peki kötü müdür bu monitör?
Yani, yukarıdaki arkadaş memnun kalmış. Sorun çıkma olasılığı normal monitörlere göre daha fazla ancak Monster Türk markası olduğu için garanti ve servis olaylarında sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum. Bence alın. Bu fiyata 240 Hz bulmak zor.
Ghosting problemi yaşayanlar var ve malzeme kalitesi pek iyi değil gibi duruyor. 240Hz olması insanları yanıltıyor sadece yoksa ghosting ile aldığınız hızdan da bir şey anlamazsınız ve renkleri de tatmin etmeyecektir.
Hocam, Samsung VA panel kullanıyor ve bana göre gayet iyi.

Ben şuan AOC 24G2U Kullanıyorum geçmeye değer mi acaba?

Birde monitörüm fare gölgesi bırakıyor normal midir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben şuan AOC 24G2U Kullanıyorum geçmeye değer mi acaba?

Birde monitörüm fare gölgesi bırakıyor normal midir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bence geçmeye değmez.

Bende kullanıyorum memnunum. Işık sızması bariz belli oluyor ama beni rahatsız eden bir durum yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı