O ürünün fiyat çerçevesinde ghosting sorunu olmayan veya en az olan monitör öneriniz var mıdır?Evet vardır. VA panel ve fason ürün. Kısaca alınmaz.
O ürünün fiyat çerçevesinde ghosting sorunu olmayan veya en az olan monitör öneriniz var mıdır?
Olur, lütfen.Baktığın Monster 2K monitör. O bütçede 2K monitör IPS öneremem çünkü yok. 1080p'ye düşerim diyorsan öneri sunarım.
Olur, lütfen.

Bu standartta 31.5" önerebilir misin acaba? Bu arada önerilerin çok güzel çok teşekkür ederim.Bütçeni 7K olarak baz aldım ve büyük inç monitör baktığın için 27 inç önerisi yapacağım.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bu iki monitör F/P üründür. Kullanıcıyı üzmezler. Eğer aydınlık bir odaya sahipsen Gigabyte parlaklık seviyesi olarak daha avantaj sağlayabilir size.
Bütçe daha yüksek dersen alternatiflere yöneliriz.
Bu standartta 31.5" önerebilir misin acaba? Bu arada önerilerin çok güzel çok teşekkür ederim.
Maalesef öneremem. Bu bütçelerde 31 inç ve yüksek yenileme hızına sahip monitörler IPS olarak yok. VA panel olanları da ben önermiyorum.
31 inç için 75Hz öneririm ama yüksek yenileme hızı istiyorsan işinize yaramaz.
Monitörü ne amaçla kullancaksınız?
27 inç her kullanıma uygundur çünkü.
İltifat içinde ben teşekkür ederim.![]()
Merhaba 32 inç 75Hz önerinizi ben alabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.