Monster bilgisayar deneyimim

ysnkdrylmz

Decapat
Daha fazla  
Monster bilgisayardan herkesin huzurunda özür diliyorum. Daha önce hiç kullanma ve deneyimleme şansım olmamıştı ama sırf kötü yorumlardan dolayı ön yargılı bakıyor ve kimseye tavsiye etmiyordum. Geçen gün ikinci el bir moster notebook aldım laptopun 5 6 tane klavye tuşu eksikti teknik.
  • Servisi aradım ve bu tuşları temin edip edemeyeceğimizi sordum.
  • Tabii ki efendim elimizde yüzlerce tuş var dediler. Peki ücret ödeyecek miyim dedim.
  • Hayır efendim ücret talep edilmeyecektir sadece klavyeniz arızalı ise değişmesi gerekirse değişim talebi edilir kabul etmezseniz değişmez dediler.
Bundan sonra ister bana tuş versinler ister vermesinler ister yapsınlar ister yapmasınlar bu olumlu konuşma o kadar mutlu etti ki beni anlatamam. Kendimi İsviçre de bir teknik servisi aramış gibi hissettim. Kimin emeği geçmişse hepsinden Allah razı olsun. Bundan sonra en büyük moster fanıyım. Bilgisayarın kalitesine de gelirsek ben ASUS kullandım Lenovo kullandım Excalibur, HP, Dell kısacası MSI hariç Türkiye'de ki bütün markaların laptoplarini kullandım ASUS'un STRIX serisi ile kafa kafaya diyebilirim hatta ekran kalitesi ondan daha iyi giderleri ile kiyas bile olmaz içinden geçer hepsinin.

Servisin iyi olması laptopu da iyi yapmaz. Laptopları çöp. Bu laptoplara ROG Strix ayarında demenize ayrı kahkaha attım. Bahsi geçen hiçbir laptopu ya kullanmadınız ya da 10 yıl önceki versiyonlarıyla son model monsteri karşılaştırıyorsunuz.

Servisin iyi olması laptopu da iyi yapmaz. Laptopları çöp. Bu laptoplara ROG Strix ayarında demenize ayrı kahkaha attım. Bahsi geçen hiçbir laptopu ya kullanmadınız ya da 10 yıl önceki versiyonlarıyla son model monsteri karşılaştırıyorsunuz.
Nispeten yakın zamanda çıkan Semruk, ve Tulpar modellerinin bir kısmı cidden Rog Strix ile kıyaslanabilir. (Daha iyi demiyorum :D)

Servisin iyi olması laptopu da iyi yapmaz. Laptopları çöp. Bu laptoplara ROG STRIX ayarında demenize ayrı kahkaha attım. Bahsi geçen hiçbir laptopu ya kullanmadınız ya da 10 yıl önceki versiyonlarıyla son model Monster'i karşılaştırıyorsunuz.

Kullandım birader Ryzen 7 4800 lü ROG STRIX kullandım ve şu an elimde ki moster i7 10. nesil ekran kalitesi STRIX'in içinden geçer kasa kalitesininde öyle uçan kaçan bir farkı yok. Ve bu benim deneyimim kimseyi bağlamaz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı