Monster teknik servis deneyimim

Arkadaşlar kafam nerede gram fikrim yok çok özür dilerim oyun testlerini koymamışım. Valorant dereceler(en yüksek ayarlar) 60-66. FPS ise 200-250.(önceden 90'dı).
Rasim sen bir tane kedi bulmuştun onu sahiplendinmi merak ettim.

Sahibi olmadığını öğrendim. Bitanemle bu ara ayrı düştük ama iyi olduğuna eminim. Emin ellerde:D. Sarı'mın velayetini aldım:D.
İstanbul'da yaşıyorum ve kadıköy bana uzak kalıyor. Maalesef kargoya vereceğim ve çok endişeliyim, tekmeliyorlar kutuları.

Eyüp'te oturuyorum. Kocaeli'ye dayımlara gelmiştik fırsattan yararlandım bende. Bence götür ya. Düşün o kadar para çöp oluyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar kafam nerede gram fikrim yok çok özür dilerim oyun testlerini koymamışım. Valorant dereceler(en yüksek ayarlar) 60-66. FPS ise 200-250.(önceden 90'dı).

Sahibi olmadığını öğrendim. Bitanemle bu ara ayrı düştük ama iyi olduğuna eminim. Emin ellerde:D. Sarı'mın velayetini aldım:D.

Eyüp'te oturuyorum. Kocaeli'ye dayımlara gelmiştik fırsattan yararlandım bende. Bence götür ya. Düşün o kadar para çöp oluyor.
Teşekkürler tavsiyeniz için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı