Monster bilgisayara Ubuntu kurulur mu?

Detected yazan aygıtlar algılanmış oluyor, works yazanlar çalıştığı doğrulanmış oluyor. Detected yazanlara da çalışır diyebiliriz.
Dikkat etmeniz gereken aygıtlar, altında ünlem işareti çıkanlar. Onların çalışması için ekstra çaba gerekebilir.

Teşekkürler.

Merhaba. Monster Abra A7 v12.5.4 almayı düşünüyorum. Ama FreeDOS olarak alıp Ubuntu kuracağım. İnternette sorun yaşandığıla ilgili şeyler gördüm. Kimisi çözmüş ama eski modelleri eğer kuramazsam iade etmem gerekir. Yani kurup kuramıyacağımı bilirsem güzel olur. Ve hatalımı çalışır? Mesela fan, ekran kartı, touchpad...

Tuxedo OS bakabilirsin eğer klavye tuşların ortada değil hafif sol üstteyse. Tuxedo firmasının Ubuntu tabanlı işletim sistemi ve Clevo kasa notebooklar için geliştiriliyor. Monster'ın da tuş takımındaki harfleri hafif sol üstte konumlu olanlar Clevo kasa oluyor.

Ubuntu kurmayın oyun desteği fazla yok Windows daha stabil. Bir de Ubuntu'da kernel panic olunca kurtarması zor oluyor Windows'ta SFC taraması yapınca geçebiliyor.

17 yaşımdan beri Linux kullanıyorum. Yaklaşık 3 yıllık deneyimim var. Normal bir kullanıcının kernel panic yiyecek kadar ileri gitmesi imkansız denebilir. 3 yıllık Linux kullanım sürecimde 4 kernel panic yedim. 1 tanesi benim kurulum adımlarında hatamdı (Ubuntu değil Arch'Ti ve ilk kurmamdı.), diğer 2'si ise kullandığım ISO'daki paketlerden dolayı kurulum sırasında hata almamdı. Yani koskoca 3 yılda sadece 1 defa durduk yerde kernel panic yedim. Windows'ta iyi bir sistemle bile her an mavi ekran yiyebilirsiniz.

Ve tabii ki Windows'un sorun çözme aracı tamamen berbat. Sizi Linux Mint'in sorun çözme aracını kullanmaya davet ederim. Eğer Linux Mint'i bozmayı başarabilirseniz tabii ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı