Monster hakkında bilmeniz gerekenler

Ne demek arkadaşlar dediğimiz gibi her markanın her ürünü kusursuz değildir. Alınaibilir model vardır alınamayan model vardır teşekkürler.

Teşekkürler.
Bazı modellerinde soğutma çok kötü. Onun dışında alınabilir.

Doğrudur. Her ürünü kusursuz değildir bu her marka için geçerli.

21 ve 22 serisinden Tongfang üretimi olan modelleri alınır sadece bu arada fiyat performans değil artık. Elinize sağlık.
1. Örnek:
https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000008SRHM (+RAM =500TL)
2. Örnek:
3. Örnek:

Hepsini okumadım ama güzel bir yazıya benziyor.

Teşekkürler.

Doğrudur. Hocam.

Rtx 3060 ile 2k ekran almak istemem ilerde oyunlarda fps yetmezken 1080p kullanan yoluna bakacaktır. Ayrıca msi tn panel biz ips diyorsunuz peki daha açıklayıcı olmak için ekran özelliklerini de paylaşmalısınız. Ekranı ntsc'si yüzde kaç, parlaklık kaç nit, ekranın gecikme süresi kaç ms? Ryzen işlemcili modeller neden getirmiyorsunuz? Son olarak Türkiye pazarındaki bir iki laptop dışında f/p laptop yok, keza ilk mesajdaki laptop hiç değil.

Nokta kullanmadığın için yazının çoğunu anlayamadım. Ama laptopta MSI ile hiçbir marka karşılaştırılmaz. Özellikle Monster.

Hocam F/P değil diyorlar Monster ondan dolayı karşılaştırdım ornek olarak yani bu bundan üstün demek istemedim.
Bu yazıyı bana ve @436523 hocamla tartıştığımız için yazdınız sanırım.
Neyse elinize sağlık güzel yazı olmuş

Ne demek hocam teşekkürler. Elimden geldiği kadar ıle herkese ulaştırmak istedim.
Yazım kurallarına ve noktalamaya dikkat edin, bir şey anlaşılmıyor. Bu arada kasa kalitesi denildiği kadar kötü. Tulpar belli başlı birkaç model alınabilir, onun dışında uzak durulması gereken firma.

V21 ve üstü model alınır. Zaten bende v22.1 modelini kullandım menmundum.

Hocam, Tulpar serisine kimsenin lafı yok ki? Biz, Abra serisinden bahsediyoruz.

Doğrudur hocam hakklısınzı ezbere yorum yapılıyor burada Monster veya başka marka savunma veya kotuleme niyetim yok ezbere konuşan tayfaya yazdım Monster alınır ama iyi modeleri ornek V21 ve üstü cok iyiler.

Hocam, Tulpar serisine kimsenin lafı yok ki? Biz, Abra serisinden bahsediyoruz.

Abra'nın malzeme kalitesi kötü ısınıyor tuşlarının yazısı siliniyor ölü pixel dolu. Şikayetler bu yönde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…