Monster hakkında bilmeniz gerekenler

Tamam, zaten benim o serilere lafım yok . Semruk serisini bilemem ama Tulpar serisinin 1 modeli dışında çoğu iyi.

Hocam İstanbul kadıkoye giderseniz bir ziyaret edin o Semruk modelini açıkta ise deneyin ben gittim modeleri denedim.
Ya hocam anlatamıyoruz galiba Monster alınır ama Tulpar V21 ve üstü alınır. Abra kasaları kötü. Tulpar serisi adam.

Hocam kavga lütfen etmeyiniz konuyu kavga olsun diye açmadım bilinçlensin insanlar ezbere koşmasın diye anlatmaya calıştım doğrudur Abra alınmaz ama Tulpar ve Semruk serisi alınır. Zaten Semruk serisi masaüstü ağırlığında ondan Tulpar en ideali.

Hocam İstanbul Kadıköy'e giderseniz bir ziyaret edin o Semruk modelini açıkta ise deneyin ben gittim modelleri denedim.
1 haftaya kalmaz İstanbul'a döneceğim. Şu anlık Salihli'de oturuyorum. Olmazsa, gidip denerim .

Evet zaten başından beri bunu anlatmaya çalışıyorum.

Monster'dan paralar yatmış.

Ne alaka hocam işte siz ezbere giden tayfasınız sırf bunun için açtım konuyu daha yazıyı okumaktan acizsiniz ne diyeyim size.
Acer Nitro 5 alacağım. Çünkü ucuz benim ihtiyaçlarımıda karşılıyor.

Doğrudur hocam istediğiniz marka almakta özgürsünüz istediğiniz markayı alabilirsiniz şimdiden hayırlı olsun dilerim ürünü aldığınızda bir konu acıp alınır mı alınmaz mı anlatırsanız cok sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…