Monster hakkında bilmeniz gerekenler

Zaten kimse Monster almayın demiyor Monster Abra'dan uzak durun deniyor diğer tüm modelleri güzel bence.

Doğrudur. Hocam fakat daha geçen boyle alınmaz tarzında konuştular kısaca 2dk ayırıp yazmaya calıştım sizin cihaz nedir?

Tulpar ve semruk seriler de alınmaz. Ucuz falan değiller. Kayda değer bir fiyat avantajı sağlamıyorlar. Bir ara 3060'lı 10. nesiller 12 bin tl civarı satılıyordu. O zaman alınabilirdi bütçe o fiyatlara yetiyorsa ama şu anki fiyatında gider rtx 3060 için hp omen alırım. Hatta ben onu da almam amazon uk, es falan bakarım.

Neyin ezberinden bahsediyorsun? Karşılaştırmaya koyduğun MSI ile Monster'ın testlerine bak. Düşük TDP'li işlemcilerle, berbat kasa kalitesinden mütevellit üzerinde sucuk pişirilecek kasalarla, iki haftada silinen tuşlarla ve rezalet soğutma kalitesine sahip olan bir cihaz grubu. Kimse gelip şurada bu markayı savunmasın. Herkes ne olduğunu emin ol senden daha iyi biliyor. 19.000₺ verip bir utanma abidesi satın alacağıma 22.000₺ verip 3070'li ve 11.nesil bir MSI laptop alırım. Üstelik 240Hz. Linkini de buraya bırakıyorum, sen linkleri seversin. Düşük bütçede'de monster alınacağına Acer Nitro tercih etmek ya da Lenovo Ideapad serisinden bir ürün satın almak 10 kat daha iyi bir seçim olacaktır. Orta segment için monster'ın esamesi okunmaz çünkü orta segment için yüzlerce alternatif bulunuyor. Emin ol ki bir çoğu kasa kalitesi ve bileşenler adına monster'dan çok ileride.

Yanildigin birkac nokta var aslinda. Bizzat satin almis ve sorun yasamis biri olarak soyluyorum, isik sizmasi yoktu ama cihazda toplam 4 kere (ilk satin alim, iki kere servise gitti geldi ve en son ürün degisiminde) olu piksel cikti ve hiçbir turlu cozemediler, en son iade ettim. Toplam 4 kere, servis kayitlari hala durur. Ayrica benim PC aşırı fazla isiniyordu, yani oyun oynarken 96-97 hatta 99 derece gordum resim video aldim ama teknik servis kontrol edince isinma problemi olmadigini soyledi. Servisleri cok da iyi degil. Ayrica 3 seriye ayriliyor ama malzeme kalitesinden cok performansina gore aslinda. Degistirmedilerse eger. Tulpar serisinde Abra kasasi kullanmisliklari var, benim aldigim da oyleydi, ekran karti ve fiyatindan dolayi almistim.

Daha dün Monsternotebook ile görüştüm. Türkiye firması olduğu için desteklemek istiyorum Naçizane bir iki öneride bulundum umarım dikkate almışlardır. Rakipleri Asus,Msi,Razer gibi markalar epeydir type-c üzerinden şarj desteği veriyor. Bence en kısa zamanda monsterinde bunu sağlaması gerekiyor heryere 280watt adaptör götürmeye gerek yok bence. Bu detay benim için çok önemli mesela. Type c üzerinden tam performans kullanamıyoruz ama mobilite artıyor.

Birde kesinlikle kasa değişimine gidilmeli yurtdışına açılmışken orada alienware gibi kendine özgü kasaları olsa bence çok daha farklı satış adetleri olur. Çoğu kullanıcı clevo kasalara ön yargılı malesef.

Birde SD card okuyucu her modelde kesinlikle olmalı bence.

Herkese iyi bayramlar dilerim

Kendime hediye olarak Monster almıştım dönem sonu. Aldığımdan beri yaşamadığım sorun kalmadı. SSD'yi inatla okumayan bir anakart, ram portunu değiştirip SSD'yi okutabilediğin bir anakart. USB portlarım bozuldu. Anakartım kısa devrelerle dolu. Adaptörümün diyotları bozuk. Kısacası bunlar sadece benim şansım veya talihimle bile alakalı olsa da Monster'a artık güvenemiyorum. Asla almam.
Kendime hediye olarak Monster almıştım dönem sonu. Aldığımdan beri yaşamadığım sorun kalmadı. SSD'yi inatla okumayan bir anakart, ram portunu değiştirip SSD'yi okutabilediğin bir anakart. USB portlarım bozuldu. Anakartım kısa devrelerle dolu. Adaptörümün diyotları bozuk. Kısacası bunlar sadece benim şansım veya talihimle bile alakalı olsa da Monster'a artık güvenemiyorum. Asla almam.

Arkadaşlar ne iş yaptığımı ve Monster ile alakam olmadığnı acıkladım bilginiz olsun Abra hakkında yazmadım Tulpar ve Semruk olarak anlattım ve yazdım!

Size oldu diye herkese olmaz oyle olsaydı %100 0 muşteri menmuniye olurdu ve ben de menmun olmazdım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…