Monster hakkında bilmeniz gerekenler

Yorumunu okudum Type-C zaten var?

Yanıldığım konu yok cunku bende kullandım yorumumu tam okumadınız veya okuyupta anlamadınız?

Hocam her ürünü F/P değil fakat genel olarak diğer markalara gore daha F/P

Kardeşim sizin attığınız ürün ile benim attığım ürüne bakınız + arasından birkaç dk saat geçmiş olduğundan yeni eklenmiş sanırım cunku epey Akakçe gibi sitelere baktım en ucuzunu attım.
Oyun denilinde MSI mi önde hocam.

Arkadaşın sanırım pek bilgisi yok.

Genelde oyun PC'si üretiyorlar ama MSI ve Monster diye biliyorum.

Bu konuda Hasan kardeşimize karşı gelmeyin, tipik seçmenler gibi saldırganlaşabilir. Gerçek bir tartışma istiyorsanız farklı bir konu açmanızı tavsiye ediyorum.

Type-c yok demedim ki. Asus,Razer,Msi gibi type-c üzerinden şarj olmalı dedim. Heryere 280watt adaptör taşımaya gerek yok.

Monster Abra serisinden koşarak uzaklaşırım. Bir kere aldım 2 hafta laptopsuz kaldım. Gönderdikleri cihazların yarısında ölü piksel kalan yarısında da ışık sızması çıkıyor. Dünya'nın en kalitesiz panelini kullanıyorlar. Tulpar'ı deneyimlemediğim için yorum yapamam.

Type-C yok demedim ki. ASUS, Razer, MSI gibi Type-C üzerinden şarj olmalı dedim. Heryere 280Watt adaptör taşımaya gerek yok.

Hakklısın
Bence MSI neredeyse her konuda ilk sırada.
Şuan en iyi laptop monster modelinde mevcut ama masaüstü ağırlığında ve anakart ve işlemci masaüatü modellerden ram filende
Bu konuda Hasan kardeşimize karşı gelmeyin, tipik seçmenler gibi saldırganlaşabilir. Gerçek bir tartışma istiyorsanız farklı bir konu açmanızı tavsiye ediyorum.

Teşekkürler. Ben zaten 1 firima savunmuyorum sadece insanların bilgisiz olarak 1 markayı kotelemesi ezbere gitmesi filen.

Abra hakkında kesinlikle iyi demem kotu de demem fakat denildiği kadar kalitesiz fakat Tulpar ve Semruk serileri üst düzey sağlam cihazlar panel olarak Samsung kullanılıyor sRGB olarak sunuyor.

Sizce Monster'ın t7 21.6 modelini alsam, kısa ve uzun vadede cihaz kaynaklı sorun yaşama ihtimalim ne olur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…