Monster hakkında bilmeniz gerekenler

Sizce Monster'ın T7 21.6 modelini alsam, kısa ve uzun vadede cihaz kaynaklı sorun yaşama ihtimalim ne olur?

Sorun yaşamasınız Monster Tulpar ve Semruk olarak V21 ve üstü tüm modeler sorunsuzdur ve dediğin kasa modeli de diğer kasalara gore kat kat iyi özellik olarak da bayağı performanslı ve üstün stok mevcut değil Monster sitesinde ama gelirse alınız.
Demek istediğiniz ürün bu mu? https://www.monsternotebook.com.tr/...tebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v21-6/

Soğutma olarak iyi falan değil. 2-3 modeli sorunsuz o kadar. Servis kalitesi iyi olabilir fakat insanların o aşamaya gelmemesi lazım. Fiyatına göre uygun olduğu için aldım, 3-4 gün kullandım dayanamadım iade ettim. Ekran kartı ve işlemci 85'ten aşağı görmüyor. Ses açıkken patlamalar yaşanıyor. Sorunca yazılımsal diyorlar. Ee kardeşim 20 bin TL verdim neden sorun olacak bu cihazda? Oyun oynarken fan sesinden oyundaki sesleri duyamıyorum. Kulaklık tak diyeceksiniz de neden takayim? 1500 TL fazla verdim MSI aldım. Sıfır sıkıntı. Hiçbir sorun yok. Sıcaklıklar muazzam. Sorunsuz marka böyle olur. Yok servisi iyi, ölü piksel garantisi varmış da insanları o aşamaya getirmemek önemli. Sizi daha önce de görmüştüm. Siz Monster'la anlaşma yapmışsınız herhalde. Bu kadar fanboyluk olmaz. Burada kimse Monster ürünlerinin hepsine karşı çıkmıyor, iyi olduğu ürünleri var. Ama siz fanboysunuz net. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.

Hocam anlamamaktan ziyade maddi durum ağır basıyor maalesef. Mâlum Türkiye'de yaşıyoruz .

Ürünü iade etmek için birçok hakkımız var ama yine de ürünlerine sıcak bakamıyorum, eskiden fiyat ve performans ürünleri sunuyorlardı ama şimdi pahalılaştı.

RTX 3050 ile Monster almak yerine HP Omen 15 falan alırım daha iyi.

1. fan boy değilim insanların ezbere konuşuyorlar.
2. 2-3 model değil Tulpar ve Semruk serilerin tamamı üst düzey soğutma ve sorunsuz.
3-sen yaşadın diye herkes yaşamaz yoksa bende yaşardım veya çevremdekilerde sorun yaşardı.
4-Monster hikayesini bir dinleyin araştırın bence
5- attığım yorumu ve bu paylaşımın yorumlarını sanırım detaylı okumadınız.

HP Acer Lenovo.
Marka laptoplar bence oyun için hiç ideal değildir.
Kendi fikrim.

Kullanmayı beceremiyorsunuz sonra ona buna markaya laf söz ediyorsunuz. Kendi cahilliğinizi beceriksizliğinizi başkalarına yıkmayın.

Ben bu arkadaşın banlanması gerektiğini düşünüyorum. Her cümlesinde Monster hikayesini dinleyin diyorsunuz. Üstüne sen yaşadın diye herkes yaşamaz diyorsun ama aynı cümleyi sen kuruyorsun ben yaşamadım diğerleri de yaşamaz mantığıyla yorum yapıyorsun. Üstüne 3 tane markayı hiçbir sebep yokken kötülüyorsun. Neden? Hani ön yargı yapmaya gerek yoktu. Bir sebep yokken neden gidip dev gibi markaları kötüledin bir anda? Bu arkadaş Monster tarafından reklam almış. Bu arkadaş da banlanmıyorsa başka bir şey diyemiyorum. Bu fikir özgürlüğü felan değil bildiğin reklam.

Ben ne dedim Monster hakkında bir alakam yok hiçbir firima kotuleme niyetim yok
Ben yaşamış olduğum sıkıntıları ve yaşamamış olduğum şeyleri anlatım.

1 insan 1 kişi dedi diye banlanmaz bu yoruma herkes cok olumlu bakmış iyimser yonuşmuş 4 5 kişi harici.
Kullanmayı beceremiyorsunuz sonra ona buna markaya laf söz ediyorsunuz. Kendi cahilliğinizi beceriksizliğinizi başkalarına yıkmayın.

Dikkatli okuyunuz yazdığım yazıyı ve de bu konuyu açmış olduğum yorumları ondan sonra bunu yazınız.

Yeterince okudum. Gerisini okumama gerek yok. Monsterın hikayesini dinlesin herkes değil mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…