Monster Hunter World Alınır Mı?

Destiny 2'ye benzeyen bir yapısı var. Az çok birbirine benziyor. Arkadaşların varsa eğlenceli olabilir oynayabileceğin.
Oyunu alırsam tek başına oynayacağım. Oynayan arkadaşım yok.

118 ₺ fazla olduğunu düşünüyorum.
Ücretsiz olarak alternatifi Dauntless var.
Dauntless
Dauntless deneyin. Eğer bu oyun tarzı hoşunuza giderse %50 civarı indirim bekleyip satın alın.

Almayı düşünüyorsan da en uygunu Oyunfor satılıyor.
Monster Hunter World Satın Al - %36 İndirimli
En Ucuz Fiyatla Monster Hunter World Satın Al | Game Satış
Monster Hunter World Satın Al| 41% İndirim - DurmaPLAY

Teşekkürler, alırsam Oyunfor'dan alırım. Dauntless'i oynadım ama pek keyif alamamıştım ondan. Bu MH World bana daha ilgi çekici geldi.

Oyunu alırsam tek başına oynayacağım. Oynayan arkadaşım yok.

Teşekkürler, alırsam Oyunfor'dan alırım. Dauntless'i oynadım ama pek keyif alamamıştım ondan. Bu MH World bana daha ilgi çekici geldi.
Farklı yaratıklar için farklı taktikler, farklı ekipmanlar gerekiyor olması gibi detaylar oynatıyor genel olarak. Ayrıca arkadaşınız yoksa pek tavsiye etmem, daha çok takım oyununa dayalı bir yapısı var.

Farklı yaratıklar için farklı taktikler, farklı ekipmanlar gerekiyor olması gibi detaylar oynatıyor genel olarak. Ayrıca arkadaşınız yoksa pek tavsiye etmem, daha çok takım oyununa dayalı bir yapısı var.
Detayları seviyorum, oyunda kıyafet vs. değişimi oluyor sanırsam. O yüzden oyunu almak istedim, ama fiyatına değer mi onu çözemedim.

Detayları seviyorum, oyunda kıyafet vs. değişimi oluyor sanırsam. O yüzden oyunu almak istedim, ama fiyatına değer mi onu çözemedim.
Ben de almak istiyordum fakat bana pek cazip gelmedi. O kadar para verip alacağım bir oyunu saatlerce zevk alarak ya da arkadaşlarımla beraber tadını çıkararak oynamam lazım.

Hem oyun oynamaya çok vaktim olmayışı hemde hiç bir arkadaşımın ilgisini çekmediğinden dolayı almadım. Almış olsaydım bile pişman olurdum muhtemelen.

Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition'ın 25 Lira ve The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition'ın 30 Lira olduğu evrende Monster Hunter'a bence o kadar para verilmez. 50 Lira civarına düştüğünde alınabilir.

Kardeşim ben oynadım çok durgun geçiyor sıkıcı yani, tek oynarsan hiç sarmaz. Ayrıca oynadığın heronun yürüyüşü,dövüşü pek kaliteli değil.Street Fighter heroları gibi aynı, değmez bence o kadar para vermeye.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı