Monster laptop BIOS güncellemesi nasıl yapılır?

AzizTürk

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam size cok değişik bir sorum var. Benim laptop ekran kartı yandı yenisi bulmam 6 7 ay sürdü neyse ki buldum taktım ama ekran kartı VBIOS sürümü öncekine göre farklı ama anakarttaki BIOS eski ekran kartına göre calısıyor sanıyorum. Uyumsuz oldugunu düşünüyorum oyun oynayamıyorum ekranda çizgiler vs cıkıyor. Bunu nasıl çözebilirim kimse bilmiyor yurtdısındayım servis şansım yok. Monster'dan yeni BIOS istedim ve gönderdiler. Şimdide bunu nasıl yükleyeceğimi bulamadım. Gelen dosyaları gösteriyorum biri bana yardım etsin ya yönlendirsin.

Dosya Ekleri

• bios.png
    bios.png
    251,1 KB · Görüntüleme: 57
  • 1.png
    1.png
    73,2 KB · Görüntüleme: 47
  • 2.png
    2.png
    79,6 KB · Görüntüleme: 56
Arkadaşlar selam size cok değişik bir sorum var. Benim laptop ekran kartı yandı yenisi bulmam 6 7 ay sürdü neyse ki buldum taktım ama ekran kartı VBIOS sürümü öncekine göre farklı ama anakarttaki BIOS eski ekran kartına göre calısıyor sanıyorum. Uyumsuz oldugunu düşünüyorum oyun oynayamıyorum ekranda çizgiler vs cıkıyor. Bunu nasıl çözebilirim kimse bilmiyor yurtdısındayım servis şansım yok. Monster'dan yeni BIOS istedim ve gönderdiler. Şimdide bunu nasıl yükleyeceğimi bulamadım. Gelen dosyaları gösteriyorum biri bana yardım etsin ya yönlendirsin.
afuwin çalıştırın.

Ekran kartını değiştirdim derken çipi kastediyorsun sanırım. Çipi değiştirdiğinde VBIOS değişmez, VBIOS için ayrı çip var anakartta. O çıkan çizgilerin falan da BIOS'la bir alakası yok.
Yok direk bildiğin ekran kartını söktüm yenisini aldım taktım. dediğin yanlıs çünkü bu laptop bildigin laptop değil. ekran kartını görebilirsin resimden

afuwin çalıştır
afuwin çalıştırın.
emin miyiz hocam ? sonra ki adımlar vs?

Dosya Ekleri

• asdadas.png
    asdadas.png
    582,6 KB · Görüntüleme: 39

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı