En azından performans modunda HP gibi garip Power limit değerlerine sabitlemiyor Monster.
Hayır kalıcı olmaz asla. İster 1 ay sonra ister yarın performans moduna aldığınızda düzelir.Hocam bu FPS düşüsü voltaj düşüklüğü kalıcı durum olmaz değil mi modu performansa alınca düzelir değil mi?
Hayır kalıcı olmaz asla. İster 1 ay sonra ister yarın performans moduna aldığınızda düzelir.
Fan sesi rahatsızlık vermiyorsa en güçlü olacak şekilde çalıştır. Daha kaliteli ve performansı bir oyun oynarsın. Kütüphanede vs. için en sessizde çalışmasında fayda var.
Uzun zamandır öyle kullanıyorum. Bir sorun olmadı bende.Hocam sabah saat 1 den gece 12 ye kadar fanlar turboda çalışıyor arada mola veriyorum fanlara herhangi bir zarar olurmu
Uzun zamandır öyle kullanıyorum. Bir sorun olmadı bende.
Farklı bir limite takılıyorsunuz gibi, zaten o ayar genelde islemci power limit degeri icin.Evet öyle ama hiçbir FPS artışı olmamasına rağmen 3060 kartında 93 wattdan 117 watta çekip anında 87 derecelere çıkarıyor bende. 3-4 derecelik artış yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.