Monster laptop mikrofonu çalışmıyor

Mehmet Eminnnn32

Femtopat
Katılım
22 Ekim 2020
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayar 2 yıllık ve birkaç sorundan dolayı teknik servise götürmüştüm. Teknik serviste bozuk olduğu için klavye değiştirildi ve birkaç bir şey daha yapıldı format atıldı ve geri aldım. Bilgisayarı teknik servise bırakırken mikrofonda hiçbir sorun sıkıntı yoktu. Geldiğinde ise mikrofonda çok cızırtı ve dipten gelen bir ses var ve çok zor duyuluyor. Daha önce bir şikayet hattında biri teknik servise yolladığım bilgisayarın SSD'si bozuk olmadığı halde bozuk geldi yazmış. Bu Windows 10 ile mi alakalı yoksa Monster teknik servisinde mi bozulmuş? Kulaklık değiştirdim yine bir şey değişmedi. Çözüm videolarına da baktım ama hangisini yaptıysam olmadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
SSD'de ciddi sağlık sorunu var mı? Mikrofonun çalışmamasını biraz daha açıklar mısınız? Görünüyor ama ses mi almıyor, yoksa gözükmüyor mu?

Ses sürücülerini kurdunuz mu? Sürücüyü silip yeniden yükleyin. Donanım kimliği paylaşın. Model belirtin.
 
Sürücü güncellemesi yapabilirsiniz eğer sorun çözülmez ise fiziksel bir sorun olup montaj sırasında hasarlanmış veya soketi tam oturmamış olabilir açılıp kontrol edilmesi gerekli söz konusu şikayet genellikle şase (eksi) kablo gevşediğinde veya koptuğunda meydana gelir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı