Monster laptop neden alınmaz?

1 yıldan uzun bir süre o kapak açılmadan o tarafın temiz ve kusursuz çalışmasını bekleyemezsiniz.

Ne için tam olarak?

Bende tam hakim değilim Minecraft oynuyorduk mavi ekran yedi. Sorduğumda devamlı olduğunu artık alıştığını söyledi servise niye devamlı gönderdiği konusunda pek bir bilgim yok ama Abra serisini kullanıyordu.

1 yıldan uzun bir süre o kapak açılmadan o tarafın temiz ve kusursuz çalışmasını bekleyemezsiniz.

Ne için tam olarak?

Tamam dostum. Kendin yaşadıkça görürsün. Kaç tane arkadaşım alıp pişman oldu benim. Söyledim almayın diye, dinlemediler. ASUS, MSI, HP, Dell gibi çok daha iyi markalar varken niye tercih edilirki?

Sizde veya çevrenizde sorun çıkmamış olabilir hocam, en basitinden YouTube'a Monster iade yazıp çıkan videoları izleyin derim. Siz ve çevrenizdekiler ne kadar memnunsa bu sorunlarla karşılaşanlar da o kadar mağdurlar ve bir suçları yok.

Doğru haklısınız maalesef, farklı firmalarda bu tür sorunlar var mı baktınız mı hiç?
Örnek veriyorum; zamanında Samsung markalı telefonlara karşı "çok ısınıyor" "sağlam değil" gibi çok fazla yargıyla karşılaştım. Bir tarafda da bu telefonu yıllarca kullanmış insanları görüyorum. Bozulduğu zaman gidip tekrar almak isteyen bir kitle. Her markanın kötü ve iyi yanları var. Onların bir suçu olmadığını sanmıyorum. Laptopların kendilerini temizlediği çağda değiliz maalesef.

Bende tam hakim değilim Minecraft oynuyorduk mavi ekran yedi. Sorduğumda devamlı olduğunu artık alıştığını söyledi servise niye devamlı gönderdiği konusunda pek bir bilgim yok ama Abra serisini kullanıyordu.

Aktif etkileşimde olan durumlar mavi ekran için daha büyük öncelik. (oyunlar, windows hataları vs) Monster kasasını tasarlayan kısım. İçindeki sistem değişmez hocam.

Malzeme kalitesi ne kadar ekmek o kadar köfte. Bugün bir Tulpar ile ROG Strix aynı fiyatta mı? Hayır. Bunun bir sebebi olmalı değil mi? Ne kadar bütçeniz varsa en iyisi odur.
Bu çok doğru.

Doğru haklısınız maalesef, farklı firmalarda bu tür sorunlar var mı baktınız mı hiç?
Örnek veriyorum; zamanında Samsung markalı telefonlara karşı "çok ısınıyor" "sağlam değil" gibi çok fazla yargıyla karşılaştım. Bir tarafda da bu telefonu yıllarca kullanmış insanları görüyorum. Bozulduğu zaman gidip tekrar almak isteyen bir kitle. Her markanın kötü ve iyi yanları var. Onların bir suçu olmadığını sanmıyorum. Laptopların kendilerini temizlediği çağda değiliz maalesef.

İşin problem sayılabilecek kısmı aslında laptopta sorun olması değil. Zaten teknoloji şans işidir, iyi çıkar kötü çıkar orası tamam. Asıl Sorun, hatanın tespitinden sonraki süreç. Monster'ın eksisi burada başlıyor çünkü mağdur videolarının çoğunda ortak isyan müşteri hizmetlerinin sorunlarından oluşuyor.

İşin problem sayılabilecek kısmı aslında laptopta sorun olması değil. Zaten teknoloji şans işidir, iyi çıkar kötü çıkar orası tamam. Asıl sorun, hatanın tespitinden sonraki süreç. Monster'ın eksisi burada başlıyor çünkü mağdur videolarının çoğunda ortak isyan müşteri hizmetlerinin sorunlarından oluşuyor.

Evet bu durumda maalesef bir şey diyemeyeceğim. Umarım bunları göz ardı etmemeye karar verirler. Mağdur olan oluyor. İyi çalıştıranda çalıştırıyor. Dediğiniz gibi biraz şansa dönüyor bazen. Ama ben yine de laptop sahibinin laptopunu nasıl kullandığına, ne kadar sürede bakımını yaptığına bakıyorum. Eğer bu konu da bu bilgisayarı kötü olarak değerlendiren herkesin dediği gibi bir firma olsaydı. 2007 Casper laptoplara dönerdi. Tek sorunu firmada aramamakta da fayda var. Ki ben daha önce hiç bakımını elimle yaptım ama hala sorunla karşılaşıyorum diyen birisini görmedim.

Hayırlı akşamlar.

Hemen öncellikle belirteyim, bu konuyu muhalefet, laf dalaşı gibi sebeplerden açmadım.
Ben Monster kullanıcısıyım. Şu an elimde olan model Monster Abra A5 v19.2. alalı 3 ay geçti ve tahmin ettiğim gibi hiçbir sorunla karşılaşmadım.
Ailemden 1 yıldan uzun Monster laptop kullanan kişiler var. Etrafımda aynı şekilde. Bu insanların kendi ağızlarından sorduğumda "gayet iyi çalışıyor" cevaplarını alıyoruz.
Biraz araştırdığımızda, iyi bir Monster sisteminde "ısınmadan" başka bir sorun göremiyoruz. "Monster alınmaz" diyen kişilere sorduğumuzda, "müşteri hizmetlerine" çeviriyor konuyu. Daha fazla sorduğumuzda kendi ihtiyaçlarını karşılayamadığı için elindeki laptoptan memnun olmadığını söylüyor.
Şimdi basitce şunu soruyorum. Monster neden alınmaz? Sizi tatmin etmeyen, yanlış gördüğünüz işleri nelerdir?
Küçük bir not bırakayım ben, ağır ülkücü damarları kabarmış, Türk malı olduğu için bu laptopu ölesiye savunmaya çalışan biri değilim. Her yerde gördüğüm "Monster alınmaz, çabuk iade et, Monster hariç her şey olur" gibi başlıklı videoların, konuların sebeplerini öğrenmek istiyorum.
A5 19.2 en iyi monster modelidir. Kronik sorunu olmayan tek modeli almışsınız ve bu konuyu açmışsınız hocam. (Aynı model daha önce bende de vardı. Üstelik bu zamana kadar 4 monster kullandım. Aralarından sorun yaşamadığım tek model 19.2)

3 aylık veya 1 yıllık cihaz tabii ısınmaz. Teknik servisi ilgisiz, uzun vadede ısınma sorunu var.

Teknik servisin ilgisiz olduğuna kesinlikle katılmıyorum, 6 yıllık Abra A5 v12.1 cihazımın menteşe probleminden dolayı üst kasayı sıfırıyla değiştirip iç temizlik, termal macun, ve benim belirtmediğim fan arızası olmak kaydıyla tüm sorunları hallettiler( her şey ücretsiz kargosuna kadar, ve ücretsiz yapmak zorunda değiller ama müşteri memnuniyeti adına yapıyorlar ve evet ben memnun kaldım... ) Ve elime ilk günkü gibi bir PC geçmiş oldu, bence bu biraz ne hakkında sorun yaşadığına bağlı...

Alienware laptopum ufak bir sıkıntı çıkarınca, idarelik 17.3 abra almıştım.

Aradan 8 ay geçti hiçbir sorun yaşamadım, yüzde 100 kullanımda ekran kartı 72 dereceyi geçmedi, belki 17.3 olduğu içindir bilemiyorum.
Ben memnunum ancak tavsiye etmem.

Bunun yerine Acer nitro, Lenovo Legion alınabilir.

Tabi şuan alienware ile devam ediyorum, kalite olarak alienware a sı olamaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı