Monster laptop neden alınmaz?

Alinabilirdi ama suanda alinabilirligi yuzde eksi 100 -100 neden derseniz msi asustan bile neredeyse daha pahaliya geliyor monster kimki bu firmalardan pahaliya satacak ayrica asus rog g 18 4070 i9 13980hx kullanmis birisiyim. Monster hicbir zaman tercih etmedim etmem ettirmem. Casper 3070 hp victus 4060 cihazlarimda var. Casper stabilize degil fanlar ya cok hizli ya cok yavas donuyor. Sicakliga hicbir cihazda deginmem hepsi ates gibi yaniyor. Asus casper msi hepsi ama hp victus bu konuda cigir acmis laptop 32 derecede calisiyor 4.9 ghz hiz asirtmada bide oyunlarda zaten isiniyor fakat diger markalar chorme bile acsaniz 60 dereceye vurduruyor islemciyi. Hayatimda hic hp kullanmamistim. Aptallik yapmisim. Asus ovulen kadar iyi degil 4070 modelini asla onermem 4080 alin yada 3070ti alin. Aralarina girmeyin. Performans hep ayni. Monsterda bunlardan farksiz degil sade arayuz şisirilmis asusla ayni fiyat balon laptop. Turk markasida degil bosuna laf kalabaligi yapmayin. Dunyada kimse kendisi laptop ic sistemi uretemiyor. Dis kasa asusun casperin msi in monsterin ici hepsi ayni bunu artik ogrenin marka farkliligi var ama ramlerde ssdlerde gecerli.

Hayırlı akşamlar.

Hemen öncellikle belirteyim, bu konuyu muhalefet, laf dalaşı gibi sebeplerden açmadım.
Ben Monster kullanıcısıyım. Şu an elimde olan model Monster Abra A5 v19.2. alalı 3 ay geçti ve tahmin ettiğim gibi hiçbir sorunla karşılaşmadım.
Ailemden 1 yıldan uzun Monster laptop kullanan kişiler var. Etrafımda aynı şekilde. Bu insanların kendi ağızlarından sorduğumda "gayet iyi çalışıyor" cevaplarını alıyoruz.
Biraz araştırdığımızda, iyi bir Monster sisteminde "ısınmadan" başka bir sorun göremiyoruz. "Monster alınmaz" diyen kişilere sorduğumuzda, "müşteri hizmetlerine" çeviriyor konuyu. Daha fazla sorduğumuzda kendi ihtiyaçlarını karşılayamadığı için elindeki laptoptan memnun olmadığını söylüyor.
Şimdi basitce şunu soruyorum. Monster neden alınmaz? Sizi tatmin etmeyen, yanlış gördüğünüz işleri nelerdir?
Küçük bir not bırakayım ben, ağır ülkücü damarları kabarmış, Türk malı olduğu için bu laptopu ölesiye savunmaya çalışan biri değilim. Her yerde gördüğüm "Monster alınmaz, çabuk iade et, Monster hariç her şey olur" gibi başlıklı videoların, konuların sebeplerini öğrenmek istiyorum.
Çok basit. Cihazları fabrikadan kronik sorunlu çıkıyor ben bizzat 2 kez değişim yaptım olmadı üzerine iade ettim. Çevremde kullanan insanlarda başka sebeplerden iade etmek zorunda kaldı. Üstelik öyle bir zorunluluk olmamasına rağmen ben ve çevremdeki insanlar teknolojik okuryazarlığı ve bilgisi yüksek insanlar. Örneğin ben mekatronik mezunu ve ybs okuyan biriyim. Ayrıca benim tespitim monster beğenen insanların teknolojik bilgi ve farkındalığının düşük olduğudur. Yani modlar arasındaki performans farkından tutunda ekran hz değerini bile kontrol etmeyi bilmezler o sebeple kötü olduğunu anlamazlar.

Hocam Dell Hp Asus Lenovo kimsenin babasının malı değil. Bir sebep var, sıkıntı var ki şikayetlerini beyan ediyorlar. Ama kısaca kullanılan kasanın berbat olması, yüksek fan sesi, kartın NoName olması sebebiyle yaşanan arızalar ve performans düşüşleri olarak sıralayabiliriz.

Beyler bende monster abra kullanıcısıyım 3.5 sene içinde sadece 3 4bin saat oyun oynamışlığım var 1 kere FPS sorunu için servise gönderdim render sorunu olabilir diyip kendi isteğimle ram taktırdım onlarda rutin bakımlarını yaptı 3.5 sene oldu yenisini alabilirim beklediğim performansı aldım ama bilgisayarımın ölmesini bekliycem şuan tek sıkıntısı uçak motoru gibi ses yapması oda oyunu açınca oyun sesinden belli olmuyor

2. Monster laptobum ilkini 2007 2013 yılları arasında kullandım ölene kadar arıza çıkarmadı ikincisini mayıs 2019 da aldım halen aktif olarak kullanıyorum hiç bir suretle üzmedi. Servise bir kere temizletmek için verdim on numara oldu

Monster Abra A7 kullanıcısıyım abimde ASUS TUF Gaming var ve fan sesi olarak bakıldığında benim PC bayağı ses çıkartıyor ve de abimin PC ile aynı özeliklere sahip Monster karşılaştırması yaptık ASUS performans ve de sıcaklık oranlarıyla daha iyi çıktı, teknik bakıma gelirsek Abra A7 bakıma gönderdiğime pişman oldum bakıma göndermeden önce rahatlıkla ve 60°c de çalıştırdığı oyunu bakımdan sonra 70°-75°c arasında çalıştırıyor ve de FPS sıkıntısıda olmaya başladı ve de fan Turbo modda çalıştırıldığı zaman değişik bir ses geliyor, güzel bakım yapan başka yerler arıyorum bu zamanlarda PC fiyatları aşırı derece pahalandığı için yeni PC de alınamaz durumda ondan dolayı elimdeki PC'yide harap etmek istemiyorum

Hayırlı akşamlar.

Hemen öncellikle belirteyim, bu konuyu muhalefet, laf dalaşı gibi sebeplerden açmadım.
Ben Monster kullanıcısıyım. Şu an elimde olan model Monster Abra A5 v19.2. alalı 3 ay geçti ve tahmin ettiğim gibi hiçbir sorunla karşılaşmadım.
Ailemden 1 yıldan uzun Monster laptop kullanan kişiler var. Etrafımda aynı şekilde. Bu insanların kendi ağızlarından sorduğumda "gayet iyi çalışıyor" cevaplarını alıyoruz.
Biraz araştırdığımızda, iyi bir Monster sisteminde "ısınmadan" başka bir sorun göremiyoruz. "Monster alınmaz" diyen kişilere sorduğumuzda, "müşteri hizmetlerine" çeviriyor konuyu. Daha fazla sorduğumuzda kendi ihtiyaçlarını karşılayamadığı için elindeki laptoptan memnun olmadığını söylüyor.
Şimdi basitce şunu soruyorum. Monster neden alınmaz? Sizi tatmin etmeyen, yanlış gördüğünüz işleri nelerdir?
Küçük bir not bırakayım ben, ağır ülkücü damarları kabarmış, Türk malı olduğu için bu laptopu ölesiye savunmaya çalışan biri değilim. Her yerde gördüğüm "Monster alınmaz, çabuk iade et, Monster hariç her şey olur" gibi başlıklı videoların, konuların sebeplerini öğrenmek istiyorum.
Öncelikle bende savunmuyorum, savunmam ama laptopla, monsterla veya abrayla bi alakası yok laptop ısınması parçaların laptop'a sığabilmesi için gerekli soğutmadan feragat edilir ve laptop alanlar da cihazın soğumasının 2 tane fana bağlı olduğunu ve ısınmasının nedeninin bu olduğunu bilir ayrıca abra modellerin ekran kartları mükemmel güçte değildir.Gelelim teknik servis konusuna kim olsa aynısını yapar sonuçta insan çalışıyor moral durumları işlerini etkiler ki etkilemese bile kendininmiş gibi özen göstermezler benim tavsiyem her laptop kullanıcısı 1 tane ufak yıldız tornavida almalı temizliğini yapabilmek için kısacası laptop alanların bahsedilen ve eleştirilen konulardan haberleri vardır,bu genelleme saçmadır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı