Monster laptop RAM yükseltme

grkmsrky

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Monster notebook'umda aşağıda detaylarını paylaştığım G.Skill'in 8 GB'lık RAM'i var. Mevcut RAM'i satıp RAM-kit almakla uğraşmak yerine yanına direkt 8 GB takviye yapmak istiyorum. Cihazımdaki RAM'in aynısını kısa sürede tedarik edebileceğimi sanmıyorum çünkü yurtiçinde stoğu yok. Cihazımdaki RAM'in özelliklerine uyan ürünleri bilenler linklerini paylaşabilir mi?

06A7781F-F4D4-46EC-A8FC-2B5045BCE83A.jpeg
794CF85C-0750-4F60-9E40-86B30FE5B5E7.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:

Hangisi oyunlar için daha iyi olur?

Hangisi oyunlar için daha iyi olur?
Güzel bir soru ancak iki bellekte aynı değerlere sahip, kalite açısından Crucial markası Micron markasının alt markasıdır ve Micron en iyi üreticilerin başında geliyor, kullandığımız RAM'ler Micron belleklere sahip olabilir.

Kingston, zaten Dünya çapında ve ülkemizde çok tanıdık olan bellek üreticisi, hangisi ucuz ise onu alın, uyumluluk olmaz ise 15 gün iade hakkınız var ancak uyum sorunu olacağını hiç düşünmüyorum, çünkü değerler birebir uyuyor. İyi geceler veya sabahlar.

Güzel bir soru ancak iki bellekte aynı değerlere sahip, kalite açısından Crucial markası Micron markasının alt markasıdır ve Micron en iyi üreticilerin başında geliyor, kullandığımız RAM'ler Micron belleklere sahip olabilir.

Kingston, zaten Dünya çapında ve ülkemizde çok tanıdık olan bellek üreticisi, hangisi ucuz ise onu alın, uyumluluk olmaz ise 15 gün iade hakkınız var ancak uyum sorunu olacağını hiç düşünmüyorum, çünkü değerler birebir uyuyor. İyi geceler veya sabahlar.
Dediğiniz gibi yapacağım, çok teşekkürler yanıtınız için. İyi akşamlar dilerim.

Benimde monster benim hem hız olarak hem cl değeri olarak tam uyduğu için bundan alacağım
8GB 2400MHZ CL17
sanırım sizin hız da 2666 mhz size de bunu öneririm
öneri
alacağınız ram ne olursa olsun performans artışını buraya yazarsanız sevinirim bende alacağım çünkü drop yemekten sıkıldım.

Son düzenleme:
Benimde monster benim hem hız olarak hem cl değeri olarak tam uyduğu için bundan alacağım
8GB 2400MHZ CL17
sanırım sizin hız da 2666 mhz size de bunu öneririm
öneri
alacağınız ram ne olursa olsun performans artışını buraya yazarsanız sevinirim bende alacağım çünkü drop yemekten sıkıldım.
Yazacağım. Benden önce deneyimleme şansınız olursa siz de burada paylaşırsanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı