Ozaman Başka Bir Sorun olabilir Aslında Benimde Çok Bir bilgim yokHocam Bilgisayrınız için en iyi sürücüler yüklü diyor.
Hocam bu konularda cahilim nasıl yapacağım?
kullanıyorum hocam. Dediğiniz gibi yaptımAygıt Yöneticisine gir Orada Görüntü Bağdaştırıcıları var Kartına sağ tıkla ve sürücüleri güncelle
discord kullanıyormusun ?
Hocam öyle bir seçenek yok seçemiyorum nereye kuracağımı... Ama zaten sürücüler kurulu sanırım bana nvidia denetim masası lazım.Hocam NVIDIA sürücüsünü kuran programa girdiğinizde dosyaları çıkartınca kapatmayın programı ama onun çıkarttığı klasörün yerini aygıt yöneticisine gösterin ve eğer Microsoft görüntü bağdaştırıcısı varsa onun üstüne kurun böylece hem o Microsoft görüntü bağdaştırcısı gidecektir hem de sürücüyü kurmuş olacak ve mavi ekran tahminimce düzelicektir.
Kullanıyorum hocam. Dediğiniz gibi yaptımEki Görüntüle 1356015Eki Görüntüle 1356014Eki Görüntüle 1356011
Hocam öyle bir seçenek yok seçemiyorum nereye kuracağımı... Ama zaten sürücüler kurulu sanırım bana NVIDIA Denetim Masası lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.