Monster Laptopun Açılmaması

Sen hiç Monster anakartı gördün mü ASUS'la aynı anda. 15 liralık sarj cihazının kartını andırıyor resmen. ASUS'un yanında.


Adaptör ne ise yarıyor kuzum. Adaptör de dediginiz işi görüyor. Oyle olmasa telefonlarımız 1 aya gümlerdi.
Ona birşey diyemem lakin bataryasız kullanılan bir dizüstü bilgisayarlar ne olursa olsun bir müddet sonra ani bir dengesiz akım ile çöp olur bilgisayar. Bu Asus'da olsa , HP'de olsa, MSI'da olsa kaçınılmaz bir durumdur. Şanslı olduğuna inananlar bataryasız kullanabilir bilgisayarını ama dediğim gibi sadece ufak bir dengesiz akım yeterli bilgisayarın çöp olmasına hiçbir koruma o an anakartı koruyamaz.
 
Ona bir şey diyemem lakin bataryasız kullanılan bir dizüstü bilgisayarlar ne olursa olsun bir müddet sonra ani bir dengesiz akım ile çöp olur bilgisayar. Bu ASUS'da olsa, HP'de olsa, MSI'da olsa kaçınılmaz bir durumdur. Şanslı olduğuna inananlar bataryasız kullanabilir bilgisayarını ama dediğim gibi sadece ufak bir dengesiz akım yeterli bilgisayarın çöp olmasına hiçbir koruma o an anakartı koruyamaz.

O zaman benim akrabanın şansı o. Ama anakart konusunda ciddiyim. En ucuz sarj cihazı alın bakın kartına. Sonra bir de Monster'ın anakarta bakın hemen hemen aynı. Görüntüsü bile güven vermiyor.
 
Bataryasız dizüstü bilgisayar mı kullanılır? Bu nasıl bir mantık? Arkadaşına onu diyen adam kafasına sıksın, boşuna yaşıyor. Geçmiş olsun muhtemelen fazla akımdan çöp oldu o bilgisayar.
At çöpe mi diyorsun yani? 16gb ram, cpu, gpu, ssd bunlara bir şey olmuş mudur?
 
At çöpe mi diyorsun yani? 16 GB RAM, CPU, GPU, SSD bunlara bir şey olmuş mudur?

CPU GPU zaten çöp digerleri alınır. CPU ve GPU anakarta yapısık oluyor genelde laptoplarda. Yapışık degilse alınırlar, yapısıksa çöp ama anakarta baktirsin belki ufak bir şarj devresi patlamış olabilir.
Basit bir hatada olabilir. Dediğim gibi ufak bir tamirle düzelecek gibiyse anakartda atılmaz.
 
Son düzenleme:
CPU GPU zaten çöp digerleri alınır. CPU ve GPU anakarta yapısık oluyor genelde laptoplarda. Yapışık degilse alınırlar, yapısıksa çöp ama anakarta baktirsin belki ufak bir şarj devresi patlamış olabilir.
Basit bir hatada olabailir. Dediğim gibi ufak bir tamirle düzelicek gibiyse anakart da atılmaz.
Servise göstermek en mantıklısı şu an evet. Cevap için teşekkürler.
 

Geri
Yukarı