Monster marka bilgisayar alınır mı?

Darbelere dayanıklı dizüstü ürünler, genelin %1'ini bile kapsamıyor. Cep telefonu yorumlar gibi dizüstü konuşulmaz. Hangi markadaki dizüstü bilgisayar yere düşerse muhtemelen hasar alır. Aksi şans olur.
Orası öyle fakat Monster ucuz malzeme kullanıyor MSI,Alienware gibi markaların malzeme kalitesi daha iyi.

Monster düşmeye dayanıklı değil demek doğru bir yaklaşım olmaz. Seneler önce Grundig PBL 20 laptopu 1 metre yükseklikten düsürmüştüm tık demeden 3 sene daha kullanıp sattım. Monster laptopların kasa kalitesi yani boya atması sorunu oluyor oyun oynarken elinizi kasanın üstüne koya koya renk atıyor. Bütçenizi ve kullanım alanınızı belirtirseniz size model önerebiliriz.

Monster marka bilgisayarların Casper'dan farkı yok. Bana göre çöptür, alınmamalı. Monster yerine DELL, MSI, Asus, Lenovo tercih etmek daha mantıklı olacaktır zira her şey içindeki bileşenler ile bitmiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı