Monster MSI kasası kullanmaya geri mi döndü?

Sen bana hep karşı çıkıyorsun o yüzden samimiyet. Başka farkları da mutlaka vardır, bana göre imkansız tamamen aynı olması.

Sen yalan yanlış salladığından dolayı insanlar sana karşı çıkıyor olmasın:) teknolojide bana göre sana göre olmaz. Cihaz ortada, birebir aynı. Araştır bak.

%95 aynıdır hocam. GameGaraj örneğini veriyorum sürekli ama başka kaynak alabileceğimiz bir şey yok elimizde:/
Hocam GameGaraj'da aynı mı içindeki fanlar vs. Kullanılan macun bile soğutmaya çok etki ediyor siz de biliyorsunuz ki. O yüzden bunu aslında biri satın alıp karşılaştırmalı. Ya da MSI Türkiye'ye sormak lazım.

Ben birebir aynı olmadığını Monster sahibi İlhan Yılmaz'ın açıklamasından dolayı yüksek ihtimal görüyorum. Burada da konusu vardı kendi kullandıkları kasaları paylaşmak için çok yüksek paralar istiyorlar hem de MSI Türkiye baskı yapıyor onun yerine aynı kasanın donanımlarından kısılmış versiyonunu öneriyorlar onu da biz kullanmak istemiyoruz tarzında konuşması vardı.

Büyük ihtimalle GP76(T) MSI'ın barebone kasası.

Hah tam metni buldum.

"MSI'la uzun bir zamandan beri görüşmelerimiz devam ediyor ancak onlar MSI markası ile sattıkları modellerde kullandıkları barebone kasa tasarımlarını 2011 yılı ilk çeyreği sonuna kadar Türkiye pazarı için bizimle paylaşmış olmalarına rağmen şu an paylaşmak istemiyorlar. Bunun yerine aynı kasa tasarımı üzerinde kısıtlamalara gidilmiş alternatif modelleri bize öneriyorlar. Örneğin; MSI GT683R modeli ile sattığı kasa üzerindeki LED ışık özelliğini, ses özelliğini, soğutma özelliğini vs. kasa üzerinde pasif hale getirerek MS-16F2 ID kodu ile satışa sunuyor. Aslında ürünün içinde kullanılan anakart ve kasa tamamen aynı olmasına rağmen düşürülmüş özellikler nedeniyle ürün gösterişini ve gücünü ciddi biçimde kaybediyor. Aynı durum MSI GT780DX serisi içinde geçerli bu modelde kullanılan kasa düşürülmüş tasarım ve özellikler ile MS-1761-ID1 olarak satışa sunuluyor.

Biz ısrarla MSI firmasını kendi markasıyla satışa sunduğu tüm barebone kasa modellerini bizimle paylaşması için ikna etmeye çalışıyoruz ancak henüz sonuç alabilmiş değiliz. Birkaç kez ikna olup daha sonra Türkiye ofisinin baskısı ile vazgeçtiler maalesef kararlarından."

Hocam GameGaraj'da aynı mı içindeki fanlar vs. kullanılan macun bile soğutmaya çok etki ediyor siz de biliyorsunuz ki. O yüzden bunu aslında biri satın alıp karşılaştırmalı. Ya da MSI Türkiye'ye sormak lazım.

GameGaraj'la birçok defa iletişime geçtim hocam. Bana hep aynı şeyi dediler,
Cihazları MSI üretiyor biz bakım ve onarımı üstleniyoruz. Diğer laptoplar la aynı banttan çıkıyor anlayacağınız.

Ben birebir aynı olmadığını Monster sahibi ilhan yılmaz'ın açıklamasından dolayı yüksek ihtimal görüyorum. Burada da konusu vardı kendi kullandıkları kasaları paylaşmak için çok yüksek paralar istiyorlar hem de MSI Türkiye baskı yapıyor onun yerine aynı kasanın donanımlarından kısılmış versiyonunu öneriyorlar onu da biz kullanmak istemiyoruz tarzında konuşması vardı.

Hocam o çok eski bir yazı, 2013 veya 2014 tarihli olmalı yanlış değilsem. GameGaraj 2020'de almaya başladı, ve MSI yazılım hariç her şeyi birebir aynı sunuyor.

Hocam daha yeni MSI GP66 aldım :) biraz daha beklemeli miydim yoksa? Bu kasanın 3070 bulunan modelleri de gelir mi acaba yakında? @Radeon RX 5500M

13 Ağustos Amazon fiyatı: 22.518, 79 TL.
Aldığım laptop linki: MSI GP66 LEOPARD 11UG-046XTR Dizüstü Bilgisayar, 15.6 FHD 240Hz, Core I7-11800H, 16GB RAM, 512GB SSD, RTX3070 8GB, DOS : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Öncellikle hayırlı olsun hocam, benim yerime @Turkish Kebab Monster için bu konu hakkında iletişime geçti, ve cevabı birebir kopyalıyorum:

Tulpar T7 v25.1
Sayın @Turkish Kebab ,

15.08.2021 20:31:06'li cevabımız.
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz.

Şimdilik sadeece bu model ile devam edilecektir. Gelecek yaz için net bilgi verememekteyiz.

Saygılarımızla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı