Monster Nasıldır?

Monster: Kiminin övdüğü, kiminin sövdüğü, Türk markası olarak geçtiği, fan hızının uçak sesiyle yarıştığı ancak oyun deneyimini kesmediği, kimi zaman cırt kimi zaman "obaaaaaaaa" denilecek bir bilgisayar markasıdır.

Her kasa aynı değil. Clevo kasa kötüdür fakat öbür kasalar kötü değil. Boşuna kötülemeyin.
 
Kötüdür alma sakın.

Almayın, aldırmayın. Cihazınız servisten çıkmaz, çok pişman olursunuz. Ha şöyle iyi bir yanı var; evinizde kombi falan açmanıza gerek kalmıyor. Sağolsun oyuna girdiği anda 90-95 derecelere çıkıyor, bütün evi ısıtıyor.

Her kasa aynı değil. Clevo kasa kötüdür fakat öbür kasalar kötü değil. Boşuna kötülemeyin.
Tongfang aliminyum kasa kullandım. İğrenç-berbat bir şey. Hayvan gibi ısınıyor(cpu 95, gpu 85-90) kasa o kadar dandik ki elimde tuttuğumuz zaman alt tarafı hafif kıvrılıyor. Kaç kere garantiye verdim cihaza dokunmadan geri verdiler. Lanet olsun böyle firmaya. Benim aldığım zaman baya F/P idi. Şimdi fiyatlara bakıyorum Asus'la falan yarışıyor. Asus, Msi, Hp, Dell, Acer falan varen Monster'mış Excalibur'muş bunlara bulaşılmaz aksi taktirde sinir-stres sahibi olursunuz..
 
Son düzenleme:
Abra A5 v16.6 kullanıyorum. Bu gece YouTube'dan belgesel izlerken ve arka planda PC'yi zorlayan hiçbir şey olmamasına rağmen, PC sarjdayken ve hiçbir şey olmamasına rağmen aniden çıt diye bir ses geldi PC'den ve kapandı. Sarji çıkarıp taktım şarj ışıkları bile yanmıyordu, asla açılmadı PC. Anakart yandı sandım. Sonra dedim ki kendime niye bu kadar kötü bir marka PC aldım diye işte sınavım var hangi ara garantiye yollayacağım diye düşünürken bayağı uğraştım bataryayı falan çıkarıp taktım asla açılmadı. 1 2 saat sonra tuşuna bastım ve açıldı. Buna ne sebep oldu veya bu 1 2 saat boyunca o kadar açma tuşuna basmama rağmen neden açılmadı anlamadım ama tek bildiğim çok güvenilmez ve her an sorun çıkabilecek bir marka. Zaten Monster anakart yanması yazınca bir sürü kişininki böyle hiçbir şey yokken yanmış onu gördüm. Bence Rus ruleti oynamayıp Monster almayın.
 
Çocukların korkmadığı tek canavar!
 
Monster kulanan arkadaşlar memnun musunuz? 3000-3200 arası bir bilgisayar almayı düşünüyorum, sizce bir Monster alsam değer mi?

1,5 yıl önce abimin elinde Monster Abra A5 v17.2 vardı. 1 yıldan uzun bir süre aralıksız, sorunsuz kullandı. Bir süre sonra maalesef laptop çalındı. Şu an elimde Abra A5 v19.2 var 3 ay önce aldım. Hala 1 sorunla karşılaşmadım gayet memnunum.
Abimin arkadaşında da v17.2 var 3 yıldan uzun bir süredir kullanıyorum. Ona sormuştum bir süre önce sisteminin daha üstünü istediği için satacağını ama bu halde bile iyi olduğunu söylemişti. Şu an abimde benimle aynı bilgisayara sahip aynı zamana yakın aldık onda da hiçbir sorun görmedim. Monster alınmaz diyen arkadaşların genel sorunları ısınması ve müşteri hizmetleri oluyor zaten. Oyun bilgisayarı ısınır gibi ikonik bir laf söylemeyeceğim ama. Sistemin sonuna kadar zorluyorsunuz. O fanlar bilgisayarı soğutmak için dönüyor sonuçta illaki 70 küsurlere çıktığını göreceksiniz derecelerin. Önemli olan soğutması diye düşünüyorum ben. Eğer eksik olduğunu düşünürseniz soğutmasının soğutucu ile bu sorunu kalıcı ortadan kaldırırsınız. Müşteri hizmetlerine gelecek olursak. O konu da bir şey diyemeyeceğim ama şu ana kadar ben veya etrafımda birinin bu sorundan muzdarib olduğunu görmedim. :) yardımcı olabildiysem.(konuyu hortlatmış gibi olacağım bir tık kusura bakmayın, görünce yazmak istedim.)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı