Monster Notebook alınır mı?

Erwin32

Hectopat
Herkese merhaba. Monster notebook kullanan arkadaşlar yorumlarını buraya yazabilirler mi? Almayı düşünüyorum ama kararsızım açıkçası. Fiyat performans açısından mantıklı duruyor ama aldıktan sonra sorunlarla uğraşmak istemiyorum. İnternette araştırdığım kadarıyla bazı serilerinde kronik problemler var. Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Benim arkadaşım kullanıyor, erasmustayken anakart şasi yapmıştı garantisi bitmemişti ama Türkiye'ye geleceğimiz tarihte garantisi bitip üstüne 3 ay geçmiş olacaktı, mail attık sorduk ettik, geldiğinizde hallederiz dediler ve anakartı ücretsiz olarak değiştirdiler garantisi bittiği tarihte. Bir kaç servislik durum daha olmuştu gayet olumluydular. Tabi bu işler şans işi, ama ben sıradaki laptopumu monster almayı düşünüyorum.

Bu anakart arızasını çok fazla kişiden duydum. Garanti süreleri sanırım iki sene. Garantisi bitikten sonra da anakart değişimi gerçekten ücret olarak çok yüksek olabiliyor. Bu tarz problemler yaşamak da istemiyorum açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çevremde 3 kişi Monster kullandı 3'üde bin pişmandı aldıklarına sürekli farklı sıkıntılar yaşadılar. Bana sorarsan ben 3 kere MSI laptop kullandım üst segment bende son derece pişman oldum. Bu tamamen şans işi...

2015'den beri kullanıyorum. İlk günkü performansını vermiyor ama çok yakın diyebilirim. Tabii ki parça değişimleri oldu. Klavyeyi 2 kere değiştirdim. Touchpad klik tuşları, fanların hepsi, Heatsink'ler, C-D Cover'lar. Ekranında 1 takılı piksel var, dikkat çekmiyor. Müşteri hizmetleri ve teknik servisi çok salak ama. :) Maddi durum iyiyse MSI, değilse Monster diyebilirim.

Yani benim beklentim 4-5 yıl başım ağrımadan bilgisayarı kullanabilmek. Anladığım kadarıyla alırsam epey bir teknik servisle içli dışlı olmam gerekecek :)

İki aydır Abra A5 modeli kullanıyorum. Güzel bilgisayar ama pişmanım ılla ıyı bır laptop demıyorsan 3 bın bandındakı bır laptop ve duzgun bır kasa toplayabılırsın 7 mılyara RX590'lı ve emın ol daha tatmınkar olacaktır. Masaüstüm olduğu için bütçenin verdiği rahatlıkla aldım ama aldıktan sonra fark ettim ki değmezmiş gerçekten insana güven vermiyor yani bu şekildeki diğer giriş seviyesi gamebook ların hepsi böyle markaya lafım yok gerçekten. Şu ana kadar tek sorunum ekranda leke var ölü pixel sandım uzun süre ama montaj esnasında kalan bir leke sanırım. Can sıkıcı da olsa sorun değil. İki arkadaş aynı gün aldık arkadaşın touchpad sorunlu gibiydi rahatsızlık veriyordu ertesi gün geri goturdu direk iadesini aldılar. İlgili insanlar özellikle Ankara şubesi. Yani mallarına değilde onlara güveniyorum açıkcası. Bu arada alacaksan 17 inchlık olanı almanı tavsıye ederım benım butcem cıkısmadı ona kasası cok daha guven verıyor. Bu kasaının guven vermeme sebebını cıdden bılmıyorum gercekten bıraz dagınık oldu sankı umarım bır fıkır sahıbı olmussundur. Her sey gayet guzel 2 aylık surec ıcersınde. Paran varsa al ama dedıgım gıbı dıger secenek daha mantıklı ve guzel hem laptopun hen masaustun olur. Masaustunun tadı bır baska Tabii ki de. Laptopda ısını gorur. Butceyı artırıp aynı ozellıkte ASUS ROG almak cok daha mantıklı bır secım olabılır ayrıca. Gıdıp gorup karar vermek en ıyısı bence.

Edit: Ayrıca batarya çok zayıf yani sürekli sarj etmen gerekecek ne yaparsan yap 2 saate bitiyor maalesef.

Hangi markanın bilgisayarını alırsan al teknik servisle içli dışlı olacaksın zaten maalesef.

Abra A7 modelini uzunca bir süre kullandım. Garanti olarak çok ilgililer, Şarj adaptörüm bozulduğu için gönderdiğim laptopumun fanını ve ekran çerçevesini değiştirmişler. Sorun yaşamadım hiç. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Tek sıkıntıları hoparlörleri çok az ses çıkarıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı