Bende de aynı problem var laptop modelim: Abra A5 17.2 Genelde LoL oynarken bipliyor. Çözüm için bu konuyu okudum daha servise götürmedim ama bilgisayara bir temizlik yaptım batarya soketini diş fırçasıyla temizledim(diş fırçası hiç kullanılmadı ve kuruydu) ve Control Center da güç modum eğlence de kalmıştı onu performans yaptım şu an 5 saattir açık biplemedi FM 24 oynadım hala biplemedi çözmüş olabilir miyim acaba hala içimde bir kurt var. Daha önce de mavi ekran hatası hoparlör çalışmama sorunu mikrofon çalışmama sorunu ısınma sorunu bir ton sorunla uğraştırdı bu laptop beni gittim RAM'ini yükselttim 3 ayda bir bakımını yaptırdım şimdi de bipleme çıktı başıma zaten yakında bakıma yollacaktım hem genel bir check up yapıp format atsınlar hem de SSD yükseltmeyi düşünüyorum. Bir de acaba bu sorun Abra A5 modellerinde kronik sıkıntı olabilir mi çözümü ararken baktığım her videoda konuda yorumlarda hatta Monster'in sayfasında bile model Abra A5'di sizce PC'yi satıp farklı bir model alayım mı?