Monster Notebook da Technopat ile yollarını ayırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşim, orada çocuklar, bebekler, alakası olmayan insanlar ölüyor. Arap diye göz mü yumalım?
Hocam yummuyorsanız özür dilemesi gibi bir erdemi gösterdiğine yumun olmaz mı? Yani ne bu öfke kin anlamıyorum ki bir insan erdemliğini göstermiş özür dilemiş ona rağmen bir insanın üstüne yürümek nedir?

Herhangi bir şirketi temsil eden birinin fikirleri olmamalı mı? Şirket hesabından açıklama yapsa neyse, bireysel hesabından düşüncelerini paylaşmasından size ne?

Yaşınıza veriyorum. Profesyonel hayata entegre olduğunuz zaman bu yorumlarınıza tekrar bakarsınız umarım. Tekrar belirteyim düşüncesinin ne olduğu benim için önemli değil. Orta Doğu'da olan biten zırvalıklara bu kadar uç fikir beslemek bile sağlıklı değil bana kalırsa :)

Yeni nesil Türkler işte.
Hocam bence yeni nesil türkler diye sizinde ırkınıza kötü yorumlar yapmanızda yanlış yeni nesil türkler gerçekten her şeyin farkında bence biraz tarih kitaplarını açın okuyun filistinliler bizim Türk askerlerimize ne yapmış ama bizde maalesef Arap sevgisi bitmiyor.

Yaşınıza veriyorum. Profesyonel hayata entegre olduğunuz zaman bu yorumlarınıza tekrar bakarsınız umarım. Tekrar belirteyim düşüncesinin ne olduğu benim için önemli değil. Orta Doğu'da olan biten zırvalıklara bu kadar uç fikir beslemek bile sağlıklı değil bana kalırsa :)
Ya bu Technopat'ta birisiyle fikir ayrılığına düşünce neden hep yaşa veriyorlar? Fikrin saçma veya mantıklı olması önemli değil, her seferinde aynı şey. Biraz kendinizi geliştirin de çıkın şu benimle aynı fikirde olmayan herkes çocuktur kafasından.

Burada mesele Orta Doğu'da olan olaylar değil, Türkiye'deki birinin Orta Doğu'daki saçma sapan olaylar yüzünden başına iş açılması. Tabii ifade özgürlüğü gibi abuk sabuk tabirler de size çocuksu geliyordur, yapacak birşey yok.

Hakaret fikir özgürlüğü mü?
Karşısındaki kişi Recep Baltaş'a yahudi şeriatçısı ve goyim derken de hakaret etmiyor muydu?

Kendi kendine etti maalesef. Profesyonellik başka bir şey arkadaşlar. Dünya üzerinde hiçbir şirket de inanç gibi hassas konularda hakarete varıncaya yorum yapan bir adam veya onun bağlı bulunduğu şirket ile çalışmak istemez.

Sen kamera önündesin. Ali Güngör, Erdi Özüağ vb. isimler nasıl sosyal medya hesabını kullanıyorsa sen de öyle kullanacaksın.

Mesela Technopat ciddi zarara uğradı. Arkadaşlarının emeğini de ziyan etti. Kendi cebinden mi karşılayacak?

Recep Bey'in eskiden beri gelen bir öfkesi var İslam'a. Bu eleştiri, sorgulama değil. Adam nefret güdüyor. Ancak bunu halka açık şekilde paylaşmaman gerekir.

"Recep Baltaş ile kişisel olarak bir sponsorluk anlaşmamız bulunmamaktadır.". Sanki birbirlerini kopyalıyolarlar.
Orası öyle ama yanlış yapıyorlar özür dileyip erdemlik gösteren bir insanın üstüne bir hayli yürümek yanlış hatasız kul olmaz hocam Allah affedicidir peki kul niye affedici olmasın? Affetmekte bir hayli efendilik ve terbiyeliktir ama bizim insanlarımız erdemlik gösterip özür dileyen insana halen taş atıyorsa diyecek bir şeyim yok biz ne kadar öfkeli bir millet olduk böyle anlam veremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı