Monster Notebook da Technopat ile yollarını ayırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hamas denen terör örgütü övülünce bir şey yok ancak İsrail denen terör örgütü övülünce problem çıkıyor, bu işin neresinden tutsam elimde kalıyor. Tüm bu olayları aklımızın bir kenarına kazımamız lazım...
Zaten hocam boykotcularda çok tuhaf boykot ediyor Elon Musk İsrail'e o kadar destek veriyor haberleri görüyoruz fakat kimse Twitter'ı boykot ettiğini görmedim en önemlisi devlet büyükleri o kadar İsrail arabaları kullanıyor fakat kimse boykot ettiğini görmedim.

@DumpcesTR Emojini kendine sakla ufaklık, neden böyle düşündüğümü başka konularda uzun uzadıya konuştuk. Uğraşmayacağım.

Aynen doğru benim söylemeye çalıştığımda bu. Türkiye'de her yere hamas kassam tugayının afişini asıyorlar. Hatta ABD dışişleri bakanı geldiğinde sarayın oralara bile astılar. Bu sadece Türkiye'ye ekonomik olarak ve dışişleri olarak zarar verir hiçbir yararı yok.

Tek yapabildikleri bunlar çünkü elinde sonunda filistin yeryüzünden silinecek dünya lideri reisimizde paşa paşa izleyecek bunu :D biraz da gerçekler.

@DumpcesTR emojini kendine sakla ufaklık, neden böyle düşündüğümü başka konularda uzun uzadıya konuştuk. Uğraşmayacağım.

Ahahaha senin gibi yüzlerce kişinin olduğu üniversitede okuyorum. Hepinizin tek düşünebildiği şey hep bir komplo teorisi oluyor ama hepsininde içi boş çıkıyor. Cumhurbaşkanı hamasın kukla olduğunu düşünse bu kadar desteğini açıklar mı bunu namazında secde ederken bir düşün.

Tek yapabildikleri bunlar çünkü elinde sonunda filistin yeryüzünden silinecek dünya lideri reisimizde paşa paşa izleyecek bunu :D biraz da gerçekler.

Öylede oldu zaten. Ben hala McDonald's'dan yemeğimi söylüyorum, Starbucks'dan kahvemi içiyorum. Çok düşünenler annesini babasını alıp orada ölebilirler beni ilgilendirmez.

Ahahaha senin gibi yüzlerce kişinin olduğu üniversitede okuyorum. Hepinizin tek düşünebildiği şey hep bir komplo teorisi oluyor ama hepsininde içi boş çıkıyor. Cumhurbaşkanı hamasın kukla olduğunu düşünse bu kadar desteğini açıklar mı bunu namazında secde ederken bir düşün.
Cumhurbaşkanının neyi savunduğu ne zamandır bağlayıcı oldu senin için? İsrail'in dibindeki bir örgüt, kendisine saldırmayı planlıyor; ama ne hikmetse (!) dünyanın en nüfuzlu istihbarat örgütü mossad'ın bundan haberi olmuyor üstüne de "aaa çok şaşırdık nasıl olur hiç de belli etmediler" tarzında saçma bir yorum yapıyor. Ve ne tesadüfse, tüm bunlar İsrail başbakanına eleştirilerin çok arttığı ve uzlaşmanın konuşulduğu zamana denk geliyor. Çok ilginç değil mi? Sen bunların tesadüf olduğunu düşünedur. Aynen, komplo teorisi ben de onun teorisyeniyim.
@DumpcesTR sanırım emoji atmak dışında başka bir fonksiyonu yok. Üzüldüm.

Bana Hamas'ın nasıl Javelin, M4 ve diğer Amerikan silahlarını aldığını açıklasana.

Dosya Ekleri

• 8c8833bb-ef19-4977-baa8-7efd3e7a9741_719x1280.jpg
    8c8833bb-ef19-4977-baa8-7efd3e7a9741_719x1280.jpg
    105,5 KB · Görüntüleme: 50
  • images (2).jpeg
    images (2).jpeg
    50,6 KB · Görüntüleme: 46
  • images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    32,2 KB · Görüntüleme: 53
Cumhurbaşkanı'nın neyi savunduğu ne zamandır bağlayıcı oldu senin için? İsrail'in dibindeki bir örgüt, kendisine saldırmayı planlıyor; ama ne hikmetse (!) dünyanın en nüfuzlu istihbarat örgütü Mossad'ın bundan haberi olmuyor üstüne de "AAA çok şaşırdık nasıl olur hiç de belli etmediler" tarzında saçma bir yorum yapıyor. Ve ne tesadüfse, tüm bunlar İsrail başbakanına eleştirilerin çok arttığı ve uzlaşmanın konuşulduğu zamana denk geliyor. Çok ilginç değil mi? Sen bunların tesadüf olduğunu düşünedur. Aynen, komplo teorisi ben de onun teorisyeniyim.

Çünkü Türkiye'de islamiyetin kurtarıcı başı olarak cumhurbaşkanını görüyorlar. Kendilerini islamiyetin kurtarıcısı olarak gören bir topluluk Türkiye'de gençlerin toplandığı, eğlendiği yerlere gidip oradan tehdit ederek kaldırıyor. 2020'de böyle olaylar yokken bile Cumhurbaşkanı haması kendi sarayında ağırlıyordu senin gibi bilgisiz insanlarda haması yeni bir oluşum sanıyor.

Bana Hamas'ın nasıl javelin, M4 ve diğer Amerikan silahlarını aldığını açıklasana.

Bunları bulmak imkansız bir şey değil. Bu fotoğraflar büyük ihtimal filistin İsrail'in belli bir bölümündeki insanları katledip, askerleri öldürdükten sonra ele geçirdikleri silahlarla şov yapmak için çekilmiş.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-11-28 200625.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-28 200625.png
    42,7 KB · Görüntüleme: 62
Bunları bulmak imkansız bir şey değil. Bu fotoğraflar büyük ihtimal filistin İsrail'in belli bir bölümündeki insanları katledip, askerleri öldürdükten sonra ele geçirdikleri silahlarla şov yapmak için çekilmiş.
Ne hikmetse PKK-YPG, 1979 İranlı şeriatçılar, Afganistan'da Taliban hep karşı düşmandan alıyor bu zulayı. Nasıl bir depo varsa, adamların sınırsız NATO bombaları ve aynı standartlarda mermileri, optikleri var.

Çünkü Türkiye'de islamiyetin kurtarıcı başı olarak cumhurbaşkanını görüyorlar. Kendilerini islamiyetin kurtarıcısı olarak gören bir topluluk Türkiye'de gençlerin toplandığı, eğlendiği yerlere gidip oradan tehdit ederek kaldırıyor. 2020'de böyle olaylar yokken bile Cumhurbaşkanı haması kendi sarayında ağırlıyordu senin gibi bilgisiz insanlarda haması yeni bir oluşum sanıyor.
Yahu abla ben ne diyorum, sen bana ne diyorsun.

Ne hikmetse PKK-ypg, 1979 İran'lı şeriatçılar, Afganistan'da taliban hep karşı düşmandan alıyor bu Zula'yı. Nasıl bir depo varsa, adamların sınırsız NATO bombaları ve aynı standartlarda mermileri, optikleri var.

PKK-ypgnin Amerika'dan alındığına inanıyorum. Diğerleri beni ilgilendirmiyor. Onlara biz değil araplar kafa yorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı