Monster Notebook Düşük FPS Sorunu

• Konuyu başlatan CrazyN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 12.573

CrazyN

Hectopat
Yeni geldi ve Windows'u kendim yükledim (Windows 10) bazen oyun açıp oynamak istediğimde çok sık FPS drop yiyorum. Sebebi ne olabilir acil yardım ederseniz sevinirim.

Yeni geldi ve Windows'u kendim yükledim (Windows 10) bazen oyun açıp oynamak istediğimde çok sık FPS drop yiyorum. Sebebi ne olabilir acil yardım ederseniz sevinirim.
Modeli nedir? MSI Afterburner değerlerini atar mısın? Ayrıca Dikey Senkranizasyon açık mı? Açık ise kapat.

Abra serisi ve İ7 7700HQ işlemcisi var ise normaldir. Çoğu kullanıcı yaşıyor bu sorunu. En iyi çözümlerden biri vakumlu soğutucu almanız.

Öncelikle modeli Monster Abra A5 V12.1.2.Ekran kartım gtx 1050 olmasına rağmen lolde 120 fps alıyorum ve çok sık drop giriyor.Acil yardım edersen sevinirim.120 fps en üst fps lolde normal 100 le oynuyorum.CSGO da da 100 fpsle oynuyorum Dust 2 yi.Pc yi ilk aldığımda bu değerler daha yüksek ve daha iyiydi.

Adsız.png

MSI Afterburner ile sıcaklık değerlerini paylaş.

İşlemci sıcaklığı yazmıyor. Ekran kartı serin bir şekilde çalışıyor. Drop girdiği zamanlarda sıcaklıkları gözlemle, gönder.
İşlemcide gördüğüm en yüksek sıcalıklık böyle.
İşlemci sıcaklığı yazmıyor. Ekran kartı serin bir şekilde çalışıyor. Drop girdiği zamanlarda sıcaklıkları gözlemle, gönder.
Bu da fanların başlangıç sıcaklığı.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    84,8 KB · Görüntüleme: 363
  • Adsız.png
    Adsız.png
    169,7 KB · Görüntüleme: 364
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı