Modeli nedir? MSI Afterburner değerlerini atar mısın? Ayrıca Dikey Senkranizasyon açık mı? Açık ise kapat.Yeni geldi ve Windows'u kendim yükledim (Windows 10) bazen oyun açıp oynamak istediğimde çok sık FPS drop yiyorum. Sebebi ne olabilir acil yardım ederseniz sevinirim.
Tüm sürücüler yüklü herşeyi yaptım.Ama bi türlü fps yükselmiyor ve çok sık fps drop yiyorum.Mesela LOL de 3 5 dakika da bir fps drop yiyorum.Monster'ın sitesinde tüm sürücüler olması lazım. Sürücüleri yükledin mi ?
İşlemci sıcaklığı yazmıyor. Ekran kartı serin bir şekilde çalışıyor. Drop girdiği zamanlarda sıcaklıkları gözlemle, gönder.
İşlemcide gördüğüm en yüksek sıcalıklık böyle.İşlemci sıcaklığı yazmıyor. Ekran kartı serin bir şekilde çalışıyor. Drop girdiği zamanlarda sıcaklıkları gözlemle, gönder.
Bu da fanların başlangıç sıcaklığı.İşlemci sıcaklığı yazmıyor. Ekran kartı serin bir şekilde çalışıyor. Drop girdiği zamanlarda sıcaklıkları gözlemle, gönder.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.