Monster Notebook Kullananlar ve Şikayetleri

Monster marka notebookunuzdan memnun musunuz?

• Evet, memnunum.

Oy: 22 43,1%
  • Hayır, memnun değilim.

Oy: 14 27,5%
  • Ne memnunum, ne de memnun değilim.

Oy: 15 29,4%

• Oy verenlerin toplamı
    51
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama ben ne memnunum ne de memnun değilim. Alacaklara yardımcı olsun diye yazıyorum. Bu arada benim kullandığım: Monster Abra A5 V12.1.2

NOT: Tüm sürücülerim günceldir. 'Performans Modu'nu baz alarak yazıyorum. Grafik sürücüsü ayarlarına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Grafik ayarlarım genel olarak 'dengeli' ve 'kalite' üzerine ayarlanmıştır.

Öncelikle, cihaz oyunlar için gayet yeterli. Benim kullandığım, ürünlerin arasında en sünepe olan notebook. Yeni oyunları genel olarak high oynayabiliyorum. Ultra çektiğim oyunlar da mevcut, medium ayarına çektiklerim de.
Donanım konusuna gelirsek; ben 8gb ram ve HDD kullanıyorum. 8gb oyunlarda anlık FPS düşüşlerine neden olabiliyor. HDD cabası zaten. SSD ve 16gb ile kullanırsanız sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum. Ekran kartı bu notebooka göre ideal. Ancak işlemcide küçük bir sorunumuz var. 4 fiziksel/4 mantıksal işlemci var. Gönül isterdi ki 4f/8m olsun. Performansta sıkıntı yaratmıyor pek. Ama sistem gecikmelerine sebebiyet verebilir sanırım-bazı durumlarda-.

Bunların dışında, kullandığım Microsoft ürün yazılımından dolayı mıdır bilmiyorum ancak; özellikle Microsoft Edge tarayıcıda bazı sitelerde(youtube vs.) optimize sorunları yaşıyorum. Intel grafiklerinden kaynaklı da olabilir. Bunlara örnek olarak: Youtube'da fare imlecini bazı yerlerin üzerinde gezdirdiğimde grafiklerde gecikme yaşıyorum.

Sonuç olarak, ürün oyun için en kolay ulaşılabilecek cihazlardan birisi. Kullanılabilir mi ? Evet, performans güzel. Ancak basit işlerde çıkan optimize ve performans sorunlarını dert etmeyecekseniz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Her zaman söylerim, Performans bekliyorsan. Neden? laptop? alasın? Ben anlamıyorum bunu. Yükseltemezsin edemezsin. Hiç haz etmiyorum laptoplardan. Al adam gibi masa üstü. temiz.

Konuyu açalı yaklaşık 4 yıl olmuş, söylediğim modeli almıştım, 3 - 4 yıldır kullanıyorum. 2. yılını doldurduğunda klavyede bazı tuşlarda zor basma sorunu ortaya çıktı, tam hatırlamıyorum ama 200 - 300 TL arasında bir fiyata serviste yapıldı. Şu an oynadığım oyunlarda hala işimi görüyor.

Konuyu açalı yaklaşık 4 yıl olmuş, söylediğim modeli almıştım, 3 - 4 yıldır kullanıyorum. 2. yılını doldurduğunda klavyede bazı tuşlarda zor basma sorunu ortaya çıktı, tam hatırlamıyorum ama 200 - 300 TL arasında bir fiyata serviste yapıldı. Şu an oynadığım oyunlarda hala işimi görüyor.

Laptop şuan ne durumda acaba?

Yok, servise klavye ve fan değişimi için gönderdim sadece. Bir de şimdiki touchpad sorunu dışında bir şey gelmedi başıma.

Anladım hocam teşekkürler. Son bir sorum var. Sizce parça kalitesi 5-6 yıl götürecek kalitede mi?

Plastik kasalarını bilmiyorum, benim aldığım model alüminyum kasa. Kalitesi gayet yeterli, elime geçen daha önceki laptoplardan daha iyi. 5 - 6 yıl boyunca dış kısımda bir sorun yaşanacağını sanmıyorum. Ama donanımlarda hiç belli olmaz.
Şu anki modellerinin kalitesinden haberim yok ama benim aldığım zamanda diğer markaların kalitesi nasılsa bunların da kalitesi öyleydi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı