Monster Notebook pişmanlıktır

Bir defa değil işte hocam. Siz kaç defa gönderdiniz bilmem ama bende 4 olmuştur sanırsam. 2 defa ekran flash yapmasından 2 defa da bu klavye hatası işte. Sürekli aynı hatalardan. Artık flash olmuyor fakat dediğim gibi klavye sorunuyla cebelleşip duruyorum.

Hocam bu arada ben Monster iyi demiyorum, hatta hayatımda sadece 1 kişiye GTX 1060'lı modelini aldırdım ve memnun kaldı. Haricinde son 2 yılda kime alma dediysem aldı ve sorun yaşadı. Zaten güncel fiyat politikası ile tercih etmenin mantığı kalmadı.

hocam aylar geçti diyorsunuz ben 3-4 yıl oldu alalı 6 defa servise göndermişimdir herhalde sizce normal midir?

Bir defa değil işte hocam. Siz kaç defa gönderdiniz bilmem ama bende 4 olmuştur sanırsam. 2 defa ekran flash yapmasından 2 defa da bu klavye hatası işte. Sürekli aynı hatalardan. Artık flash olmuyor fakat dediğim gibi klavye sorunuyla cebelleşip duruyorum.
Sanırım şans hocam 2019 da GTX1650 ekran kartlı Abra v16.4 serisini aldım o zamandan bu zaman her gün günde 8-10 saat çalıştı ve Rainbow /Arma 3 gibi ağır oyunlar açtı ve bir kere bile arıza vermedi masaüstünde takılmadı bile

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı