Monster Notebook

"Oyun" mu "İş İstasyonu" mu seçersiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    28
Monsterin 960m li a7 6.1 modelini almayı düşünüyorum temmuz ayında. Ürününüzden memnun musunuz ? Problemleri varsa paylaşırmısınız?

Şu anlık bir sorunum yok. Ilk aldığım zamanlar mavi ekran alıyordum, götürdüm servise anında yeni ram takıp geri verdiler. Bir sorunun olursa da servisi arayınca ilgileniyorlar, bilgisayara bağlanıp çözebilcekleri bir şeyse öyle hallediyorlar yada kendilerine yollamalarını veya getirmeni istiyorlar. Onun haricinde bir sorun yaşamadım şu anlık canavar gibi sessiz sedasız çalışıyor.

Peki aldığımda windowsun deneme sürümünü kurmalarını istesem ücretsiz olarak kurabilirler mi bilginiz var mı ?

Facebook profilini ver istersen. Haberleşelim bende kullananan birisinden yorum almak isterim.

veya burdan mesaj yollama seçeneği var mı bilmiyorum?

Bana özelden mesaj at istersen oradan atayım sana. Bir türlü bulamadım özelden mesaj atmayı.

Benim Victor'un 960M'li modelini önermemdeki maksat:

- Monster gibi ekstra ücret almadan IPS panel ekran var.
- Monster kendi adını bastırdığı ne olduğu belirsiz ramler kullanıyor. Victor Crucial ramler kullanıyor.
- Aynı zamanda Victor da HDD ve SSD çok pahalı. Kendiniz gidip Vatandan vs. alıp, takarsanız daha ucuza gelir. Monsterde zaten almama gibi bir şansınız yok. En az bir HDD almak zorundasınız.

Bilgim yok bu konuda
Tebrikler kafamı iyice karıştırdınız Monsteri biraz daha araştıracağım. Zaten 2 ay sonra alabilirim anca.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…