Monster Notebookların Ömrü 2 Sene midir?

Teknoloji işi birazda şans işi. Monster alıp hiç problem yaşamayanda var MSİ, Asus vs alıp servisten çıkmayan da. Ama genel olarak Monster'ın abra serisi hakkında çok fazla olumsuz yorum var. Özellikle clevo kasalar baya sorunluymuş. MSİ'ın ürettiği Monster modelleri alınabilir bana kalırsa. Bunun dışında diğer modelleri iyi araştırmak gerek. Kronik sorunu olan bariz modeller mevcut. Işık sızması yeni notebookların çoğunda var. Artık görmezden gelmek gerek. Kalitesi öve öve bitirilmeyen ROG-STRIX serisi laptopumda bile ışık sızması var. Monster napsın? :)

Peki hocam su zamana kadar sorun cıkarttımı sizee bakımlarını yaptırdınızmı.
Sadece bakima gonderdim hatta en son gonderdigimde garantisi bitiyordu 1 ay gibi bir sure sonra. Bende garantisi bitmeden bataryasini degistirmelerini istedim onuda degistirdiler. Sorun yasamadim.

Sadece bakima gonderdim hatta en son gonderdigimde garantisi bitiyordu 1 ay gibi bir sure sonra. Bende garantisi bitmeden bataryasini degistirmelerini istedim onu da degistirdiler. Sorun yasamadim.

Cok iyi made in China is var yani Clevo ne markaymis milyarlik firma keske kaliteli kasa olsa.

Diger kasalara bakarak ucuz oldugu icin tercih ediliyor zaten. Monster'da kaliteli yeni kasalara gecis yapti galiba. Ama Clevo diye kotu olacak diye bir genellemede yapilmaz.

Hocam zaten bu firumda Clevo olunca alma etme eyvallah Casper'dan iyidir laptoplar diger markalarda gittimi gelmiyor bu adamlar hizli en azindan yani TR'de iyi ama Clevo olmasa ah ah bazi teknisyenler cok nadir biraz yetersizler usttekiler kidemliler iyi.
Teknoloji işi biraz da şans işi. Monster alıp hiç problem yaşamayanda var MSI, ASUS vs alıp servisten çıkmayan da. Ama genel olarak Monster'ın Abra serisi hakkında çok fazla olumsuz yorum var. Özellikle Clevo kasalar bayağı sorunluymuş. MSI'ın ürettiği Monster modelleri alınabilir bana kalırsa. Bunun dışında diğer modelleri iyi araştırmak gerek. Kronik sorunu olan bariz modeller mevcut. Işık sızması yeni notebookların çoğunda var. Artık görmezden gelmek gerek. Kalitesi öve öve bitirilmeyen ROG-STRIX serisi laptopumda bile ışık sızması var. Monster ne yapsın? :)

Vallahi 2 cihaz degisti hocam onun disinda 2 aydir isik statik tetikleme yok hani ne kadar goturur bilmiyorum açıkçası hocam.
Her laptop gibi elinize düzgün gelirse ve iyi kullanılırsa uzun yıllar kullanılabilir, yapı kalitesizliği ayrı bir konu ama herkesin bildiği gibi kötü. Ama olur da elinize ürün bozuk gelirse veya aldıktan sonra sorun oluşursa teknik servis yolunda size sabır diliyorum. Benim tecrübem şu şekilde:

Hocam okudum Tulpar bir de.

Son düzenleme:
Diger kasalara bakarak ucuz oldugu icin tercih ediliyor zaten. Monster'da kaliteli yeni kasalara gecis yapti galiba. Ama Clevo diye kotu olacak diye bir genellemede yapilmaz.

Yapilabilir bence çünkü genel anlamda hep sorun cikartiyor insanlara bu kasalar benim abimde Clevo Monster kullaniyor 2yıldır sorunsuz ama bu Clevo kasalari iyi yapmaz onca insan sorun yaşarken benim gozumde, bende Monster onerebilirdim yakınım kullaniyor çok iyi diye ama saçmalık olurdu.
ki monsterin suanda bi ucuzluğu kalmadi diğer laptoplarla nerdeyse ayni fiyattalar tercih edilecek bi yani olduğunu düşünmüyorum oyuzden

Yapilabilir bence çünkü genel anlamda hep sorun cikartiyor insanlara bu kasalar benim abimde Clevo Monster kullaniyor 2yıldır sorunsuz ama bu Clevo kasalari iyi yapmaz onca insan sorun yaşarken benim gozumde, bende Monster onerebilirdim yakınım kullaniyor çok iyi diye ama saçmalık olurdu.
Clevo nun diger markalara kiyasla kalitesiz oldugunu belirttim zaten. Ama clevo diye 2 yil sonunda pc elinde kalir gibi birseyde diyemeyiz. O biraz kullanima ve sansa bagli. Dedigim gibi canli ornegi var 5 yillik monster emektarim calisiyor. Sadece sistem eski oldugu icin kenara kaldirdim.

Clevo'nun diger markalara kiyasla kalitesiz oldugunu belirttim zaten. Ama Clevo diye 2 yil sonunda PC elinde kalir gibi birseyde diyemeyiz. O biraz kullanima ve sansa bagli. Dedigim gibi canli ornegi var 5 yillik Monster emektarim calisiyor. Sadece sistem eski oldugu icin kenara kaldirdim.

Zaten sıkıntılar 1 2 ay içinde oluyor olmazsa kullan Clevo diye bir ömür bicilmiyor genelde.

Monster Abra 860M benden sonra arkadasim sonra da baska arkadasima gecti herhalde 6 7 sene olmustur 970M ben benden sonra baska arkadasim kullandi 5 sene buldu klavyesinin isik arizalandi 1060 kendim kullqndim 2 sene simdi sattim hala kullaniyor şu an 2060 bakalim.

Ki Monster'in şu anda bir ucuzluğu kalmadi diğer laptoplarla neredeyse ayni fiyattalar tercih edilecek bir yani olduğunu düşünmüyorum o yüzden.

2 ayi gecerse bakimlarla giturur diyirsunuz.
Clevo'nun diger markalara kiyasla kalitesiz oldugunu belirttim zaten. Ama Clevo diye 2 yil sonunda PC elinde kalir gibi birseyde diyemeyiz. O biraz kullanima ve sansa bagli. Dedigim gibi canli ornegi var 5 yillik Monster emektarim calisiyor. Sadece sistem eski oldugu icin kenara kaldirdim.

Kesinlikle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı