Monster Pusat Clutch gamepad alınır mı?

Hocam ayrı bir risk taşıyor replikalar. Bende de ds4 kolu var ama tam hissiyat alamıyorum gevşek geliyor yayları.
haklısınız hiçbirşeyin replikasını alma taraftarı değilim. Genelde replikalarının amacı orjinal ürünün tasarımına benzetmek oluyor sadece.

Fps oyunu oynamayacağım tek sorun deadzone ise (ne gibi sorun yaşatır pek bilmiyorum) almayı düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Son düzenleme:
haklısınız hiçbirşeyin replikasını alma taraftarı değilim. Genelde replikalarının amacı orjinal ürünün tasarımına benzetmek oluyor sadece.

Fps oyunu oynamayacağım tek sorun deadzone ise (ne gibi sorun yaşatır pek bilmiyorum) almayı düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Hocam bence almayın.
İkinci ele daha iyileri var.

Bende onun yeşil renkli olanı var. R1 L1 tuşları hoşuma gitmedi onun dışında güzel gamepad. Aktif olarak Dualshock 4 kullanıyorum zamanı gelince Dualsense alma planım var.

Bende onun yeşil renkli olanı var. R1 L1 tuşları hoşuma gitmedi onun dışında güzel gamepad. Aktif olarak Dualshock 4 kullanıyorum zamanı gelince Dualsense alma planım var.
pusat clutch'ın mı? r1 l1 deki problem nedir? eğer monsterdan bahsediyorsanız alınır mı önerir misiniz?

Burada önerdiler ve aldığım 8BitDo oyun kolu da sorunlu çıktı, sorun çıkınca hepsinde çıkabilir. Burada övüp aldırdılar. Bu oyun kolunu kullanan tanıdığım sorunsuz kullanmış.

pusat clutch'ın mı? r1 l1 deki problem nedir? eğer monsterdan bahsediyorsanız alınır mı önerir misiniz?
Bahsettiğim gamepad bu. R1 L1 tuşunda problem yok aksine o ve tetik tuşları gayet yumuşak parmakları ağrıtmıyor. Dualshock 4 kullandığım için yapı olarak bi tık farklı hissettiriyor.

Alıp almamak sana kalmış ama dediğim gibi güzel gamepad. Sorun yaşamadım kaliteli ürün.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-12-14-01-31-04-225_com.dolap.android-edit.jpg
    Screenshot_2023-12-14-01-31-04-225_com.dolap.android-edit.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 46

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı