Monster Pusat K3 Pro klavye incelemesi

Şu ana kadar 10 tane mekanik klavye kullandım. Trambolin gibi ses çıkaranını hiç duymamıştım.

RAM olarak HyperX Fury geçen 600 TL idi. RGB güzel bir RAM. D:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Shuichi Tatsuo burada var zaten. Buna benzer sesler çıkıyor tüm harflerden. Videoya çekmeme pek gerek yok.

TKL olsa da alma. Kafamın içinde 3-4 saattir yay sesi var. O kadar Outemu klavye kullandım, böylesini görmedim. :/

Sen foruma hep bu saatte mi girersin?
Benim Gateron'ları takarım, dert değil O ses açma tekerine ihtiyacım var. Harici olarak satılıyor mudur acaba ki?
Gündüz işten güçten fırsat bulamıyorum ki. Eve gelince biraz oyun oynuyorum. Bu saatlerde de bir iki saat forumda takılıp yatıyorum

TKL olsa da alma. Kafamın içinde 3-4 saattir yay sesi var. O kadar Outemu klavye kullandım, böylesini görmedim. :/

Sen foruma hep bu saatte mi girersin?
iyi de dostum yay sesi klavyeyle alakalı bir sorun değil ki switch kaynaklı. GK500'de yay sesi var diyorlardi ben aldığımda yoktu. Bence mesajın insanları yanıltabilir bu klavyeyi alacaklar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…