Monster Pusat K3 Pro Outemu Red Switch İncelemesi

Bu klavyeden almak istiyorum, G015'e kıyasla tuşları ne kadar ağır acaba? Daha önce membran bir klavye kullandınız mı? Duruma göre hızlı yazı yazmam gereken bir meslekteyim ve yazı yazarken rahat olmak istiyorum.

Laptopum haricinde membran klavye çok uzun zamandır kullanmadım. Bana kalırsa devamlı yazı yazmak için low profile klavyeler daha rahat olacaktır. Bir de red switchte geçiş hissiyatı(klik) olmadığı için yanlış yazımlara yol açabilir.
İki farklı mikrofon ile kayıt ettim, bir tanesi kulaklık mikrofonu olduğu için verim alamadım ama gene ikisini de konuya ekliyorum. Telefon mikrofonu gerçek sese en yakın olanı bu arada.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Eskiden G105 kullanıp şu an mekanik klavye kullanan biri lazım bana Cidden klik muhabbetini denemem lazım yoksa aldığıma pişman olabilirim.

Outemu Red Switch'i olduğu kesin mi? Bu kadar özellikli bir klavye için uygun geldi fiyatı.

Doğru. Ben de sipariş ettim bakalım. Umarım sorun yaşamam.

Başka bir arkadaşım 1-2 ay önce almıştı. Dediğiniz sorunlar olmamış.

Ürünü pazartesi alacağım ben de. Umarım memnun kalırım.
1-2 ay önce omron marka mavi switch'li versiyon satılıyordu sanırım, çift tıklama/takılma vb. konularda uzun dönem karşılaştırması yaparken yanıltabilir.

Ben de düşünüyorum. G213 aldıktan sonra yaşadığım sorunlardan sonra elimde patladığı için bir daha böyle hüsran istemiyorum.
Nasıl bir sorun yaşanmıştı g213 ile?

Outemu Red Switch'i olduğu kesin mi? Bu kadar özellikli bir klavye için uygun geldi fiyatı.
Outemu genel olarak uygun bir switch markası değil mi zaten? Çift tıklamalar yaşatan gamepower/rampage modellerinde de sıkça kullanılmış. Mavi değil de kırmızı swtich olması, ne kadar kalite farkı oluşturur?

@Eufrat İnceleme için teşekkürler.

Son düzenleme:
@Eufrat hocam 21'inden beri kullanıyorsunuz klavyeyi. Uzun kullanımda düşünceleriniz neler?

@Eufrat hocam 21'inden beri kullanıyorsunuz klavyeyi. Uzun kullanımda düşünceleriniz neler?
Hocam kusura bakmayın haftasonu için memlekete geldim burda internet pek çekmiyor, diğer postunuzu da şimdi gördüm. Öncelikle 400Tl'ye çok üst düzey olmayacağını biliyordum ama beklentimden iyi çıktı. Tek eksiği yazılımı diyebilirim, olsun diye yapmışlar gibi duruyor.

Düzenleme: Konunuzu komple okudum, K552 tercih etmişsiniz. K552 klavyede gayet güzel ama benim için multimedya ve bilek desteği çok önemli olduğu için Monster K3 tercihinde bulundum. Birde TKL düşmanı olabilirim.

Son düzenleme:
Ben de TKL düşmanıyım, FPS oyuncuları için çok önemli olsa da sık yazı yazan bireyler için lanet bir şey. @Eufrat klavyede yazı yazarken zorlanıyor musunuz? Ben G015 ile çok hafif dokunuşlar yaparak yazı yazabiliyorum. Bir de red switchleri kaliteli mi?

Ben de FPS oyuncusuyum, galiba tuhaflık bende. Yazı olayında ise ilk başta biraz yanlış basımlar oldu ama alışınca eski klavyemden çok daha rahat ettim. Klavyeye çok az bir güç uygulayarak yazmak daha rahatmış aslında onu fark ettim. Kalite olarak şu anlık bir şey söylemek için erken uzun vadede tekrar bir değerlendirme yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…