MONSTER Q47MS-16F49 vs MSI GE70 2OE-267XTR

luxdator

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşım şu aralar oyun laptopu almak istiyor. Bu nedenle benden öneri istedi, bende Msi Ge70 alması gerektiğini düşündüm. Fakat sonradan Monster marka laptoplara göz attığımda ikilemde kaldım.

MSI GE70 2OE-267XTR Core i5-4200M 8GB 1TB GTX765M 2GB 17.3" Full HD FreeDos (Hediyeli) - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş

İlk olarak bunu düşündüm. Önemli olan nokta, fiyatının performansına tatmin edici şekilde dönmesi. Monster laptoplara baktığımda ise şu modelle karşılaştım:
MONSTER® Q47MS-16F49 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > 15.6" MS-16F4

Arada bir fiyat uçurumunun olduğunun farkındayım. Ama dediğim gibi önemli olan fiyatını hak etmiş olması. Bu yüzden size danışmak istedim, sizce Monster laptopları ödenen fiyatı hakediyor mu? Yoksa 2,5 bin lira ile alınan performans kafa rahatlığı için daha mı iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster dizüstü bilgisayarların teslimat sürelerinden haberdar mısınız? Hayır değilsiniz. 6 aya varan teslimat süreleri oluyor.

O yüzden MSI almanızı öneririm. Ayrıca ekran kartında Bit değerinden ziyade soldan 2. rakamına bakıyoruz.

Gtx765m ekran kartı 128 Bit ama Gtx770m ekran kartı 192 Bit bant genişliğine sahip. Bu yüzden Gtx770m oyunlarda Gtx765m'e göre daha iyi performans verecektir. Arada ki fiyat farkına değecektir.
Oyunlarda bit in pek önemi yok önemli olan bellek hızları ve çekirdek hızları.
Ama yine de GTX 770m daha iyidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı