Monster rezaleti

Haklısın hocam, ürünün sonuna kadar arkasında olmaları gerekirdi. Kaldı ki sorun kesinlikle sizin hatanız değil. Monster gibi kendi teknolojisini üretmeyen bir firma, bence sadece müşteri memnuniyeti ile ayakta kalabilir ancak onu da sağlayamamışlar anlaşılan. Sonuç olarak kendileri kaybedecek.
Hocam forumda yüzlerce konu var “izoly veya turbox almayın” diye fakat hala cayır cayır satılıyor, biz burda ne kadar da desek Monster satılmaya devam edecek yani Monster firmasının yaptığı yanına kâr kalacak😥😥😥

Bunca zaman temizlememiş olmanız ya laptopu kullanmadığınız yani normal seviyede bile kullanmadığınız ya da konudan anlamadığınızı gösteriyor bence. Monster bile 6 ayda bir termal macunu değiştirmek veya fanları temizlemek için çağırıyor çünkü.

Kardeşim termal macun oyuncak gibi 6 ayda bir değiştirilmez en kısa 3 yılda bir değiştirsen yeter fanları yazın temizleyeceğim hem zaten çok oyun oynayan biri değilim.

Kardeşim termal macun oyuncak gibi 6 ayda bir değiştirilmez en kısa 3 yılda bir değiştirsen yeter fanları yazın temizleyeceğim hem zaten çok oyun oynayan biri değilim.

6 Ay sonunda erimiş oluyor genelde belli bir tempoda kullanırsan. Bende i7-7700HQ GTX 1050 4 GB var. Fanım değiştirdiler 4 kez diyorum eridi neredeyse niye yalan söyleyeyim sana? Oyun oynamadığından kullanmadığındandır.

2018.03.11 tarihinde Monster'dan Tulpar T7 serisi GTX1060 i7 7700HQ donanımlı bir Monster notebook almıştım.
Masaüstü bilgisayarım ve ekstra laptopumun olması sebebiyle Monster'da devamlı oyun oynayan yahut günlerce çalıştıran birisi değilim. Oynadığım oyunlar ise League of Legends, CS:GO ve PUBG dolayısıyla aşırı derecede bilgisayarı zorlayacak bir oyun oynayan biriside değilim.

Velhasıl kelam yaklaşık 2 ay evvel tam garantisinin biteceği esnalarda laptop arızalandı ve ekran gelip gitmeye başladı. Devamlı bir türlü randıman tutturamadı. Bildiğiniz üzere arayı da corona illeti gelince önem sırasına koyduğumuzda laptop en sonlarda yer aldığı için ortalık durulduğu vakit yollarım demiştim ve yaklaşık 10 gün evvel yolladım ve bugün sonuç çıktı.

Daha 2 senelik bir performans laptopunun şansa anakartı arızalanmış ve üzerindeki çipler sıcaklıktan erimiş ve zamanında 6K'ya aldığım laptop için benden 3.5K talep ediliyor :) Tabii ki ben de tüketici haklarına gideceğim. Böyle bir elektoronik aksamda normal kullanımda laptop kadar fatura kesen bir firma varsa karşımda dünyanın önde gelen zengini dahi olsam Monster'a para vermek haram bundan sonra. Diyeceğim o ki arkadaşlar eğer amacınız senelerce kullanıp paranızı hak edecek bir şey arıyorsanız size uygun markayı öneremem ama Monster olmadığına eminim. Paranızı layiğiyle harcayın.
Aynı olay benim başıma geldi. Casper tarafından hemde :D bunların alayı üç kağıtçı böyle böyle para kazanıyorlar zaten. Garanti de olan bir cihazdan üstüne para istemeye hakları yok.

2010 yılında aldığım 10 yıllık Toshiba dizüstü bilgisayarımda ne fan temizliği yaptım ne de termal macun yeniledim ve 10 yıl boyunca sürekli oyun oynamak için kullandım. Teknoloji şans işi.

6 Ay sonunda erimiş oluyor genelde belli bir tempoda kullanırsan. Bende i7-7700HQ GTX 1050 4 GB var. Fanım değiştirdiler 4 kez diyorum eridi neredeyse niye yalan söyleyeyim sana? Oyun oynamadığından kullanmadığındandır.

Kardeşim 2 yıl kadar dayanır kaliteliyse.

Dayanmıyor diyorum bilader anlamıyor musun? Laptop 90 dereceyi görüyorsa nereye dayansın? Masa üstünde laptopumdan kalın soğutucu oluyor sen onlarla karıştırıyorsun herhalde.

Kardeşim 2 yıl geçti hiç yenilemedim CS:GO'da ekran kartı Max 67 oluyor işlemci 79 hiçbir şey yapmayınca işlemci 40 ekran kartı 29 C tamam mı bu bana yeter zaten eski laptopumdan bilirim 11 yıl oldu sadece 1 kere macun attım hala çalışır kendisi.
Düzeltme CS:GO'da Ultra 1920X1080 ayralar 60 FPS sabit. Arkada Chrome çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı