Monster RTX 30 Laptopları Çıktı

Aynen hocam Monster cidden bu konuda yetersiz ve bilgisiz kaldı.

Performans olarak ne kadar fark eder ki RTX 2070 ve RTX 3060. yani v19.7 vs v20.3 kapışırsa ne olur sonucu.

Senin düşüncen ne hocam alınır mı v19.7?

Alınır hocam, bende ondan alacaktım en başında ama bazı kullanıcılar ısınma sorunu var diyordu. Bütçemde ucu ucuna yetiyordu.(o zaman 13,5 idi) bende 11, 8E ucuza MSI Alpha 17 aldım. Yoksa benim de sevdiğim modellerden biri.

MSI Alpha 17'de ne var ve ne kadar?

Galiba RTX 2070 ve RTX 2070 Super arasında %5'lik bir fark var ona baktım userbenchmark'tan.

Benim tavsiyem, her ne kadar fiyatları uygun olsa da, Monster almamanız. Kasa kalitesini önemsemeyenler var fakat bir arıza yaşadınız mı belki bir daha Monster almayacaksanız.

Ayrıca, 10. nesil Intel işlemcili laptoplar çok fazla ısınıyor. Bu yüzden soğutması kötü olan cihazlarda uçak fan sesi duyabilirsiniz. Ve performans kaybı yaşayabilirsiniz.

Bu soğutma sorunu ASUS, MSI, Acer Predator gibi laptoplarda da görülüyor. (Newegg'e bakın)

Ek olarak, Ryzen 5000 serili laptopları bekleyin. Asıl patlamayı onlar yapacak gibi gözüküyor. Zaten stoklar kısa vadede yenilenmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…