Monster RTX 30 Laptopları Çıktı

Benim alacağım yerde var stokta ve 11.800-11.900'e falan geliyor.

Sağ olun gayet iyi bir cevap alacak arkadaşlara yardımcı olur umarım.
(Ben almıyorum hocam konularım hep tavsiye odaklıdır)

Dostum aramızda bir iletişim sorunu yaşandı.

Öncelikle senin yorumun hangi laptop içindi? (Benim alacağım yerde var stokta ve 11.800-11.900'e falan geliyor.)

Ben, kısa vadede stok yenilenmez yazdım. Yani ASUS, MSI gibi markalardan laptop bakan insanlar, stok bulamazlar.
Zira talep çok, arz az. Birkaç ay sonra belki.

Monster için bulabilirler. Çünkü onlar sadece Türkiye ve Almanya için satışa çıkartıyorlar.

ASUS, MSI gibi şirketler ise tüm dünyada satışa çıkartıyorlar.

Monster Tulpar T7 v19.7 için dedim.

İyi hoşsun da şuan Monster dışında 3000 serili laptop olarak en ucuz ürün 19K fiyatlı MSI laptoplar.
MSI'ın 15K'lık var ama onu saymıyorum eski kasa ve Max-Q. Bütçesi olamayan insan mecbur Monster alacak. Şahsen ben de şu sıralar laptop almak için araştırma yapıyorum, Acer ve HP'den bir nebze de olsa ümitliyim. Eğer laptop alacağım zaman bu iki marka uygun fiyat ile laptop çıkarmazsa mecbur Monster alacağım. İnsanların şevkini kırıyorsun gibi geliyor. Millete bekleyin almayın vs. diyorsun. Milletin parası yok hocam. Adam elindeki parayla alabileceği en iyi ürünü almak istiyor. Seni bolca Monster gömerken görüyorum ama senin dediklerine karşı etrafımda bolca Monster alan var ve CİDDİ anlamda bir sorun ile karşılaşmadılar.

Hocam bakın, ben burada risklerinden bahsediyorum. Hangi modelinde sorun çıkarma ihtimali yüksek hangisinde az detaylı olarak da bilgi veriyorum. İnsan yine de ben alacağım diyorsa zorla almayın diyecek halim yok ya. Sadece biraz beklemesini öneriyorum olay bu. Ve bakınız her alette bu sorun çıkacak diye bir şey yok, iyi de olabilir kötüde. Sizin arkadaşlarınız ne güzel mutlu olmuşlar, olmayanlarda var. Hemde çok fazla maalesef. Benim amacım daha fazla insanın üzülmesini engellemek. Monster kendini düzelene kadar bu riskleri dile getirmeye devam edeceğim. Düzelttikleri zaman gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Ayrıca hocam millette evet para yok, ama insanlar o kadar para verip üstüne sorun yaşamak istemezler. Siz ister misiniz?
İyi yaptıkları modelede hakkını veririm, tavsiye ederim. Bkz. T7 v19.7

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…