Monster RTX 30 Laptopları Çıktı

Tamam da yine aynı yere geliyoruz. Seçenek olmaması. Atıyorum 13.000 TL para var ve adam 3000 serili bir laptop almak istiyor. Bana seçenekleri sayar mısın ? Ben söyleyeyim 5 tane bile seçenek yok. Şuan yok tabi ama dediğim gibi Acer ve HP de Monster kadar ucuz olmayacak. Monster savunmuyorum, ben de yok ama birkaç gün geçirmişliğim var, malzeme kalitesi sıkıntılı. "Ayrıca hocam millette evet para yok, ama insanlar o kadar para verip üstüne sorun yaşamak istemezler. Siz ister misiniz?" Cümlesine cevap olarak da, yine ama yine aynı şeye geliyoruz, seçenek olmaması. Laptop'u aldı ve sorun çıktı diyelim, servise gönderdi vs yine kullanacak o laptopu. Hadi diyelim sorun sonucu para iadesi aldı. Ne alacak o parayla ?

Ve Game Garaj Fenix 10TN ölür.

Hocam yukarıda cevap verdim buna, alternatifi yoksa ve karar vermişse alma demek gibi bir hakkım yok benim. Ben risklerinden bahsediyorum şu bu kişiler bunları yaşadı dikkatli olun diyorum. Şu an bir alternatif sunamam size, 13K altına 3060'lı olan tek model v20.3. benim tavsiyem de "bundaki 3060 2070s gücünde aynı fiyata 2070'li 19.7 alın" derim. Model bazlı tavsiye veririm. Yukarıda öyle dememin bir sebepleri; v20.3 malzeme olarak çok kötüdür, 19.7 alarak çıta atlarsınız. 19.7 çok iyi bir cihazdır. E ama 3060 diyeceksiniz, aralarında 10 FPS oynuyor. 10 FPS için Monster'daki en iyi kasa mı yoksa en kötü kasa mı? Ben bunları dedikten sonra kullanıcı mantıklı olanı düşünüp v19.7 alır zaten.(işlemci klavye vb. artıları da var) hala ben 3060 istiyorum diyen adama ben bir şey diyemem. O kararını vermiş zaten. Şu an alternatifte gösteremem çünkü kartlar çıkalı daha 2-3 hafta oldu olmadı.
Ve GameGaraj fenix 10TN ölür.

Monster istemeyenler için hala en fp seçenek daha ölmez o

Dijital mağazadan yine sordum başka bir arkadaşa. Kontrol ediyorum dedi ve biraz sonra 90W dedi kendinden emin olmayan bir şekilde. Sonrasında 90W ile 180W arası dedi yine emin olmayan bir ifade ile. 180 kısmından tam emin değilim duyamadım tam olarak belki 130 falan demiştir.
Şahsi fikrimce bu bilgiler müşteri hizmetlerine net olarak verilmemiş. Aralık verilmiş onlar da kafasına göre söylüyor bir şeyler.
Dijital mağazada Oğuzhan diye bi' abi var. Soru sorunca baya teknoloji sohbeti eder gibi uzun uzun cevaplıyor, açıklıyor. Diğerlerine göre daha az resmi. Ona denk gelince detaylıca sorucam. Biri 90 diyor biri aralık veriyor biri 115 diyor. Çok ilginç.

Hocam ben 3 ayrı birime 3 ayrı mail attım hepsi 90 Watt dedi.

Yaw arkadaş adam illa ki 30 serisi almak istiyorsa ve Monster'ın 30 serisi kartlarının 20 serisi kadar güçlü oldugunu bilerek alması lazım. Yani burada 30 mu 20 mi serisi seçerken sayıların hatrına değil güçlerine göre alıyoruz ya hani. O zaman çöpstırın dandik 30 serisi laptop yerine adam akıllı bir 20 serisi kart almak daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…