Monster RTX 30 Laptopları Çıktı

Bunu 3070 için yapmalılar. 3060 2K'ya uygun değil.

Bence laptoplarda 2K ekranların yaygınlaşması geç bile kalındı. Ben çok fazla oyun oynamayacağım ara sıra. İş gereği evde taşınabilir olması yeterli.
Oyunları 1440p ultra high ayarında olmasada 1080p de oynatır. 1440p de high ayarında oynatacağını düşünüyorum. O yüzden 2K ekranlar ve Oled ekranlar birçok laptoplarda gelecek yaygınlaşacak inşallah

Aklıma yıllar önce 4k TV ye gerek yok 1080p yeterli diye tartışmaların döndüğü konular aklıma geldi. 2k olsun çok özellik göz çıkarmaz diyeyim

Aklıma yıllar önce 4k TV ye gerek yok 1080p yeterli diye tartışmaların döndüğü konular aklıma geldi. 2k olsun çok özellik göz çıkarmaz diyeyim
Güzel olmasında sıkıntı yok. Şuan Türkiye'de insanlar daha iyi görüntü değil de vereceği parayla alabileceği en iyi performansı istiyor. 3060 2K için bir GPU değil.

Güzel olmasında sıkıntı yok. Şuan Türkiye'de insanlar daha iyi görüntü değil de vereceği parayla alabileceği en iyi performansı istiyor. 3060 2K için bir GPU değil.
Şöyle bir cevabım var bir yere kadar haklı olduğunuzu düşünüyorum özellikle de 6gb vram olduğu için ilerde 2k ultra texture açamayabilir ama 115w 3060 zayıf bir ekran kartı değil. Birsürü single player oyunu ultra olmasa da high ayarlarda 2k açar. Açmasa bile seçeneğin olması iyidir siz gene 1080'e alırsınız. Genelde compepetive oyunlar oynarım lol, valorant, cs go gibi bu oyunlarda 1080p 144'den 1440p 165'e geçmek çok tatlı olacak. Ac valhalla oynarken 1080 ultra yerine 2k high açarım. Bf5 oynarken 2k ultra açarım yukarda bir arkadaşın dediği gibi seçenek iyidir. Ve bence 17.3 ekranda 1440p size normal bir monitörde 4k kullanıyormuşsunuz hissi yaratır. Bu 2k kararının sonuna kadar arkasındayım. İşin content creator tarafı var oraya değinmiyorum bile

Ağzınıza sağlık hocam, sonuna kadar haklısınız. Diğer arkadaşlar neden 2K düşmanlığı yapıyor anlamakta zorluk çekiyorum

Böyle bir niyetim yoktu ama sen bilirsin kendimde Monster kullanan biri olarak herkese Monster'ı öneriyorum ama bana atılan mailde 90 Watt dendi 3 kere teyit ettirdim.
Böyle bir niyetim yoktu ama sen bilirsin kendimde Monster kullanan biri olarak herkese Monster'ı öneriyorum ama bana atılan mailde 90 Watt dendi 3 kere teyit ettirdim.

Hocam istiyorsanız sizde mail atabilirsiniz ama cidden hiçbir shop falan hiçbir şey yok bana denilen buydu.

Dosya Ekleri

• IMG_20210208_113654.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 68

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…