Monster RTX 30 Laptopları Çıktı

Kasanın üstünde tepinmek değil de ben şöyle anlıyorum monster modellerinde anakartların modeli ,kalitesi farklı mı ? Usb soketleri klavye entegreleri vs.. bunlar aynıysa eğer alınabilir yok farklıysa o zaman sizi dinliyorum

Kimse 6 ay boyunca Monster almasın.
Driver yok. Flash da yüklenen driverlarda t7 ye basınca abra driverı yüklüyor.
Fan sesi normal bir fan sesi değil, ofis modunda bile traktör gibi ses veriyor. Noise cancelling yapan bir kulaklık takmadan word de yazı bile yazılmaz.
Kamera koymasalar daha iyiydi o kadar çöp.
Her türlü sorunla karşılaşacaksınız ve teknik servis size sürekli iade et diyecek.
En kısa zamanda t7 21.6 yı iade edeceğim.

Hocam Monster önerdiğime pişman oldum yine... Geçmiş olsun.

Kasanın üstünde tepinmeyeceğiz

Hoca misafirler, küçük çocuklar, kuzenler falan geldiğinde sıkıntı olabilir. Benim laptop(Samsung NP300E5A) yaklaşık 3 4 kere düşmüştü hala taş gibi olmasa da sağlam yani. Geçenlerde bir video izlemiştim yanlış hatırlamıyorsam webtekno paylaşmış iki yıl önceki Abra'yı düşürüyordu bilgisayar direk ömrünün sonuna geliyordu.
Geçmiş olsun hocam.

Hocam Monster önerdiğime pişman oldum yine... Geçmiş olsun.
3070 performansı ve ısınma fena değil bu arada ama Monster yazılımsal olarak inanılmaz kötü kalmış. Özellikle bu THx ses yazılımı ve kontrol merkezi vasat. Kasa kalitesi de ortalama diyebilirim. Bu kadar yüksek bütçede böyle problemlerle karşılaşmak kesinlikle kabul edilemez.

Düzeltme: Monster v20.3'te kullanılan RTX 3060 115 Watt bugün testi yapıldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…